reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mam wyniki :) Mocz ok, glukoza i hba1c ok, prolaktyna ok normalnie i po obciazeniu tez ok, ale nie wiem jak odczytywac fsh bo nie wiem w jakiej fazie jestem, skoro nie mialam owulacji to ciagle folikularna,nie? to mam 7,0 mIU/ml a normy podane dla tej fazy 2,5-10,2 wiec chyba ok? ale fajnie balam sie ze cos wyjdzie zle, tak ze dorobie jeszcze insuline :) myslalam o progesteronie jeszcze ale to chyba po owu sie robi wiec nie ma sensu.

nosz cholercia jasna indziorka weź ty się w końcu za rodzenie :-D a wody oczywiście ze mogą się tylko sączyć nie muszą od razu chlusnąć.
ty weź się nie wygłupiaj tylko zapierniczaj na IP i jutro z rana widzę wpis że już urodziłaś :-D

Indziorka - wody mogą chlusnąć, mogą się sączyć a mogą na raty iść, ale tak czy siak, nasza położna na Szkole Rodzenia mówiła, że jak cokolwiek się dzieje z wodami to w ciągu 6 godzin MUSISZ być w szpitalu !!!! Więc biegiem na IP !!!

Ostatnia edycja:
Mnie tez w PL uczono, ze jak cos z wodami to jazda do szpitala i szlaban na chodzenie, tu szkola jest inna - jesli wody odejda a nie ma akcji skurczowej, to sie nie spiesza. Troche dziwnie jak dla mnie.

Jak obiecalam indziorce, poprawilam sie i otwieram dzien.....dzien dobry:-D

mam nadzieje ze indziorka juz zaczela rodzic i niebawem uslyszymy dobre wiesci. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Doberek wszystkim:) Indziorka trzymam kciuki i też czekam na wieści! Kłaczku ale ten Twój Karol to przystojniak! Marcia ja teraz mam koleżankę z biura która jest w 5 miesiącu i taki brzuszek ma śliczny..cieszę się naprawdę bo też starała się trochę ale czasami łezka mi się zakręci że ja też bym taki chciała...ostatnio mam jazdy że może mam cykle bez owulki..drugi miesiąc jestem w trakcie testów owulacyjnuch i cisza...

Do góry