reklama
akeake
Fanka BB :)
Mam wyniki Mocz ok, glukoza i hba1c ok, prolaktyna ok normalnie i po obciazeniu tez ok, ale nie wiem jak odczytywac fsh bo nie wiem w jakiej fazie jestem, skoro nie mialam owulacji to ciagle folikularna,nie? to mam 7,0 mIU/ml a normy podane dla tej fazy 2,5-10,2 wiec chyba ok? ale fajnie balam sie ze cos wyjdzie zle, tak ze dorobie jeszcze insuline myslalam o progesteronie jeszcze ale to chyba po owu sie robi wiec nie ma sensu.
dzewelajna
Fanka BB :)
nosz cholercia jasna indziorka weź ty się w końcu za rodzenie a wody oczywiście ze mogą się tylko sączyć nie muszą od razu chlusnąć.
ty weź się nie wygłupiaj tylko zapierniczaj na IP i jutro z rana widzę wpis że już urodziłaś
ty weź się nie wygłupiaj tylko zapierniczaj na IP i jutro z rana widzę wpis że już urodziłaś
Indziorka - wody mogą chlusnąć, mogą się sączyć a mogą na raty iść, ale tak czy siak, nasza położna na Szkole Rodzenia mówiła, że jak cokolwiek się dzieje z wodami to w ciągu 6 godzin MUSISZ być w szpitalu !!!! Więc biegiem na IP !!!
Ostatnia edycja:
reklama
Doberek wszystkim Indziorka trzymam kciuki i też czekam na wieści! Kłaczku ale ten Twój Karol to przystojniak! Marcia ja teraz mam koleżankę z biura która jest w 5 miesiącu i taki brzuszek ma śliczny..cieszę się naprawdę bo też starała się trochę ale czasami łezka mi się zakręci że ja też bym taki chciała...ostatnio mam jazdy że może mam cykle bez owulki..drugi miesiąc jestem w trakcie testów owulacyjnuch i cisza...
Podziel się: