reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

ha dzewelajna ja wiedzialam ze tak bedzie, ja normalnie wiedzialam ze tak bedzie- wiedzialam ze bedzie synek:-D superancko:-D duzo zdrowka i mam prosbe, napisz smska jak indziorka urodzi bo beda mi naprawiali neta i nie bede miala dostepu przez kilka dni.

indziorka wielkie wielkie kciukasy za szybki porod. Z perspektywy czasu to moge smialo powiedziec ze w calym tym porodzie najbardziej bolesne sa skurcze, samo parcie mnie nei bolalo. Indziorko normalnie nie moge sie doczekac az urodzisz,mam nadzieje ze szybciutko wam to pojdzie:-D

dla reszty dziewczynek buziaczki:-D

mlody wazy juz ponad 5kg:-D i ma rozmiar juz 62 dzisiaj go mierzylam heh.

reklama
madzielanka to duzy chlopak :-D a ile mail jak sie urodzil?
moj brat tez szybko rosl urodzil sie 3460 i 56cm a po miesiacu mial juz 4800 i cos kolo 62cm... taka kluska sie nagle zrobila z niego :-D

Pam W szpitalu w razie W wynik mają to wiesz kroplówka z antybiotykiem od razu pójdzie ;) A do lekarza nie mam jak się wcześniej dostać, bo przyjmuje tylko we wtorki, a prywatnie jako seksuolog :D A Ty z tym implantem to ładną akcję masz:confused: Widzisz to przez to cholerstwo takie akcje ostatnimi czasy miałaś :/ A co do Twojego i że po zabawie nic- uwierz, że przetrawia w głowie jakiś problem, bo mimo wszystko faceci też czują i przeżywają psychicznie rzeczy- wiem, że ciężko, ale ja swojego w takich chwilach wspierałam i dawałam mu tą wolność :p Ja miałam wtedy czas na zakupy i inne pierdółki :p Także trochę cierpliwości i będzie ok ;)

Madzialenka Coś czuję, że jak się znowu zawezmę w sobie to zdążysz wrócić zanim urodzę :D ogólnie wytrzymać do wtorku to cel jest, żeby mój na spokojnie egzamin praktyczny na prawko zdał :p no a teraz lekarz jeszcze doszedł ;) Ja się bólu nie boję, bo wiem, że minie ;) aż mi ciężko uwierzyć, że Ty już ponad miesiąc po porodzie- przecież to tak niedawno było :D Ja też mam nadzieję, że przez te skurcze przed to poród pójdzie w miarę szybko :D

Indziorka, wspolczuje. Cholera, kocham szpitalne infekcje!
Madzialenka, ale on slodki... No i rosnie pieknie!
Moje dziecko sie naprawilo - dzis w nicy tylko 2 pobudki, wiec sukces. Poza tym wczoraj byl wazony i okazuje sie ze... schudl. Polecial z wagi calkiem sporo. W sumie dobrze. Wagowo nadal nad najwyzsza linia siatki centylowej, wiec niewiele sie zmienilo, ale wiem przynajmniej ze nie bedzie tyl.

A to efekty mojej pracy w rekach fachowca:
https://www.facebook.com/photo.php?...15761930.33414.106694172814528&type=1&theater

Indziorka wspolczuje ale wytrzymasz a moze do rodzinnego sie przejdz bo do wtorku to jeszcze kilka dni.

Ja dzisiaj poszalalam w kappahli mialam dodatkowy 50 % rabat od przecenionych rzeczy wiec kupilam se sukieneczke, 2 bluzki bieleizne , skarpetki i dla pati i jestem zadowolona z zakupow

Kłaczek Wiesz "dobre" wiadomości zawsze chodzą stadami- u mnie mam wrażenie, że armiami :-D Twoje dziecię schudło, bo pewnie całymi dniami albo pełza, albo chodzi przy mebelkach ;) Poza tym miał te gorączki itd to osłabia, ale to lepiej troszkę dla Twojej ręki:tak: i popatrzyłam na te Twoje dzieła i stwierdzam, że teraz to już w ogóle od zamówień się nie opędzisz :p

Marta zaszalałaś :p a mnie mimo tych wszystkich bóli itd dalej na zakupy nosi :D rodzinny dopiero w poniedziałek będzie, a dzisiaj po setkach telefonów i prób dopiero koło południa się dowiedziałam o wynik, a jest piątek i przyjmuje do 13 i niestety bez samochodu dzisiaj a autobusem bym też nie zdążyła... Odkąd zajmujesz się maluchem to na forum coraz Cię mniej :p

Indziorka, zdecydowanie lepiej jak on przychudl. Tlusty jakos wybitnie nie byl, ale teraz go "wyciaga", traci ten niemowlecy tluszczyk i waleczki, co mnie cieszy. Fakt, calymi dniami lazi, wspina sie, malo siadzie na dupsku bo ciekawy swiata. A tak swoja droga, dzis zalatwil mi druga reke - klapnal dupa na nadgarstek i spuchlo. :-D

troche miałam intensywny tydzień a i tutaj troche nudno sie zrobiło. dziewczynki albo zajete swoimi maluchami alebo innymi sprawami to tak jakos wychodzi ale postaram sie poprawic.
A włąsnie kłaczek w jakim etapie starania sie znajdujesz? forma juz zalana?:-)

reklama
Kłaczek Nic Ci to dziecię nie ułatwia :D No wiesz zaczyna się robić chłopak, w końcu już po urodzinach :p to już tak dzidzi nie powiesz, bo będzie foch, bo on już rok skończył :D ale smarowania nie odpuszczaj :p na noc przynajmniej ;)

Marta Wiadomo, że ludzie swoje sprawy mają, ale Ty masz spadek formy psychicznej tak czuję, bo mimo iż się cieszysz, że zajmujesz się małym dzieciątkiem to teraz zaczyna Cię dobijać, kiedy swojego bobaska dorobisz ;)

Do góry