reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

nom niestety rece opadaja siedze i sobie placze bo naprawde mnie to dotknelo... jeszcze w takim tonem jakby z , za przeproszeniem, uspoledzana umyslowo gadala... wiecie gdyby to moze powedziala jakos inaczej i bardziej delikatnie to by mnie tak nie dotknelo ale ona z czystym wyzutem w glosie powiedziala- jest pani za gruba na ciaze a o jej donoszeniu to moze pani pomazyc z taka waga! toz to nie pojete zeby sie tak roztyc-. Najleprze jest ze sama chudzinka nie byla nadwage napewno miala.... mysle ze oduczy mnie to chodzenia do innych lekarzy i bede potulnie czekala i 3 tygodnie na wizyte u mojego GP na uczelni... on przynajmniej traktuje mnie jak czlowieka z uczuciami

reklama
pam przykro mi ze usłyszałaś tyle gorzkich słów ale w takim momencie to chyba ja bym ta lekarke z błotem zmieszała, no co za blać cholerna, jak można tak traktować ludzi:wściekła/y: ona se nawet nie zdajde sprawy jaka krzywde psychiczna wyrządza pacjentce, a ma pomagac i nie szkodzić przede wszystkim , tak przysięgała. znajdz jakiegos normalnego lekarza i sie nie załamuj, mimo młodego wieku tyle juz przeszłaś i dałaś rady wiec teraz tez wszystko sie poukłada . jestesmy z toba:tak:

no co za baba.. dajcie spokój. ja jestem niższa i waże więcej i nikt mi nie zwrócił na to uwagi. i tez po stracie przytyłam strasznie mimo że nie brałam żadnych antydepresantów. przybyło 16 kg. nosz kurcze jego mać ! jak mozesz nie mieć szans na zajście jak masz cykle i owulkę ok. olej babsztyla. Popatrz na nas. Jesteśmy w ciąży mimo ze dużo ważymy. nie płakaj plosieee....
olej babe bo nie zna się i tyle. współczuje ci bardzo mocno. nie załamuj się przez tą głupią babe.

Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje ze to glupio i obrazliwie nie zabzmi ale jestescie dla mnie jak takie swiatelko w tunelu bo mimo ze wazycie za duzo to zachodzicie w ciaze i rodzicie zdrowe dzieci.
Nie wiem jak lekarz tak moze... ja nigdy nie zwalalam swojej wagi na depresje czy bulimie... staram sie o tym nie myslec ale troche we mnie siedzi. Idziemy dzis do pub'u bo jeden z moich wykladowcow ma mini koncert (jest w zespole rockowym) i poprosil zebym przyszla pokibicowac. Wiec moze jak troche % wypije i sie popbawie to zapomnie....

Jedzcze raz dziekuje za mile slowa. nie wiem co bym bez was zrobila.

Nosz k....a mać :angry::szok::wściekła/y:
Jak tak można, co za głupia baba !!!
A ja tam też jestem gruba i wielka i co z tego - to nie wyklucza ciąży - ona się chyba z księżyca urwała - niedouczona debilka.
Nadmiar kg może prowadzić do problemów ale NIE MUSI !!!
Kochana przytulam Cię mocno i nie płakaj - to NIE JEST PRAWDA co ta baba powiedziała !! Wszystko się ułoży i będzie jeszcze piękny teścior z 2 kreskami - zobaczysz !!!

Jak mi kiedyś lekarz powiedział, że mam wielkie dupsko i coś tam coś tam - to wstałam i powiedziałam, że wolę mieć wielkie dupsko niż pusto w głowie jak on i wyszłam - jego mina bezcenna.
Idź Słońce i sobie chlapnij, mi to pomagało nieraz na odstresowanie (przed ciążą of kors ):-D:tak:

Dzien doberek :-)Na 8 lece z mała do pediatry ciekawe ile kluska wazy:-p

526680_410728905665988_1859964108_n.jpg

reklama
Do góry