reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
No i fajnie! MY dzis w domu, wlasnie ogladamy "Krzyzakow" i mlodemu sie bitwa pod Grunwaldem bardzo podoba. POdskakuje mi na kolanach jak konnica idzie do boju, pokrzykuje.. wciagnelo go.:-D

A ja mam zajedwabistą noc:/ jedzenie na mieście mi nie posłużyło i gdyby się skończyło tylko na zgadze byłabym prze-szczęśliwa.... a tymczasem nie śpię, na żołądek z dostępnych i dozwolonych mi sposobów nić nie pomaga i wizyty na tronie tak samo nie :/ Normalnie tylko się cieszyć, a jedliśmy tam gdzie zawsze to co zawsze:/

Melduję, że wróciłam do żywych ;) Jakoś po 5 poszłam spać, po wypiciu kolejnego kubka rumianku... Wiecie nie miało co ze mnie już wyciągać :p no i wstałam już na dobre jakieś niecałe pół godziny temu ;)

Kłaczek A czemu pomarudził? znowu zęby? Bo siostrze o to się drze- ostatnio wyszły mu na górze:p I co z Rajmundem?

Marcia Jak nastawienie na jutro? ;)

U nas tez noc nie zaciekawa... ludzie wracajac z night clubow itp "zaczepili" nam sie o drzwi o 3 rano i dzwonili dzwonkiem do upadlego dopuki moj nie wyszedl w swojej masce i z pila lancuchowa (mamy w domu nie dziala) chlopaki tak sie wystraszyli ze uciekali szybciej niz mogli. Odrazu tlumacze ze on normlanie by tego nie zrobil ale to sie dzieje co weekend i sa to te same chlopaki wiec cos im sie nalezalo.... a proboj nie reagowac to w okna zaczna walic.... eh ci polacy :-p

Indzorka nie zazdroszcze.... no moze troszeczke :-D zdrowka kochana zdrowka

Klaczku... koncertowy mowisz? a co spiewal ? :-D

Miałam wczoraj doła, podlamalam sie bo jak będzie trzeba ta laparoskopie to teraz nikt mnie teraz na zabieg nie zapisze bo już kasy nie maja a na nowy rok tez jeszcze nie piszą bo nowych kontraktów nie podpisali więc jedna niewiadoma. Mam nadzieje ze jak jutro powtórzę badanie to będzie ok i da sie tym progesteronem to cholerstwo rozgonic

Miałam wczoraj doła, podlamalam sie bo jak będzie trzeba ta laparoskopie to teraz nikt mnie teraz na zabieg nie zapisze bo już kasy nie maja a na nowy rok tez jeszcze nie piszą bo nowych kontraktów nie podpisali więc jedna niewiadoma. Mam nadzieje ze jak jutro powtórzę badanie to będzie ok i da sie tym progesteronem to cholerstwo rozgonic
bedzie dobrze zobaczysz :)

reklama
Do góry