reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
eloł
oo matko...następna słodzizna do kolekcji ... ale co to jest tym razem to ja pojęcia nie mam.... coś w stylu zebry ????
kłaczku jak myślisz bo ja nie mam pojęcia ile kosztowałyby przesyłka od ciebie do pl ? jedyne co z zagranicy do mnie przychodzi to ciuchy z C&A ale to z NIemiec i tam często jest przesyłka gratis albo 19,90 zł... ale w takich firmach to co innego...

ja dziś mam zamiar leżeć. coś mnie w boku kuje i pobolewa tak, ze na razy przy schylaniu jakby ktoś igły wbijał. Taki ból jak czasami jajniki dokuczają. tylko mnie boli wyzej. Nie wiem co to może być ale męczy mnie od wczorajszego wieczora.

Z tym wysiłkiem podczas @ jest czasem ciężko ale potwierdzam, że jeśli tylko objętość strumieni pozwala (więc odpada przeważnie pierwszy dzień) to wysiłek i ćwiczenia polepszają sytuacje - wysiłek fizyczny taki jak aerobik, siłownia powoduje powstawanie hormonów szcześcia mimo zmęczenia i nie myślimy o bólach menstruacyjnych. Ale to mądrze napisałam :-D
miłego dnia

ja obastawiam że to pająk, a nuż trafie i dostanę prezesika do domu :-)

dzewelajna, to kłucie to moze kolka, ja miałam 2x nerkową na początku ciąży i teraz czasami jelitowa sie pojawia

4 typy imion dla chłopca które wam się najbardziej podoba ? uwzględnijcie też zdrobnienia.
1) Jonasz
2) Jeremi (Jeremiasz)
3) Tobiasz
4) Tymoteusz

my z tego obstawiamy jonasza albo tobiasza. Fabian jest za tobiaszem..nie wiem... moze jeszcze jakieś fajne wpadnie mi do głowy... aczkoliek Tymon, Tymuś też jest fajne....wszystkie są fajne ...
czekam na wasze zdania.

myślę że kolka chyba nieeee... bo jak leże czy siedze i nic nie robie to nie boli. jak chodze, przekręcam się, napinam mięśnie brzucha, schylam sie to wtedy boli.

reklama
dzewelajna To chyba jednak kolka :D przechodzi jak się odpoczywa i ujawnia się przy wysiłku :D

Kłaczek Ta ze wczoraj kreacja skojarzyłam mi się z osiołkiem z Kubusia Puchatka- nie wiem takie odczucie miałam jak ją zobaczyłam :) A dzisiaj to zebra musi być :p W podpaskach sobie ćwiczeń nie wyobrażam, ale tampaxy to inna historia;) Mi to pomaga osobiście:)

A ja muszę się pochwalić- zamówiliśmy dzisiaj wózek :D I już się go doczekać nie mogę :p

Do góry