reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

marcia a może jakieś wapno sobie wypij...?

kłaczek drakulaa hehe dobree !!! :-D

Też uciekam już spać:tak: fajnie by było żeby tak w nocy bądź nad ranem obudziły mnie jakieś skurcze (choć pewnie to nie nastąpi:zawstydzona/y:). Jutro wpadnę tu po południu także nie myślcie, że urodziłam hehe:-D:tak: z resztą jakby coś to dam Wam znać ;D Dobranoc ;***

reklama
Witam sie sobotnio

Ja już sie wyspalam gozej z moim mężem bo nie dał rady spać.
Lolcia wapna to ja podwójna dawkę pije + leki od alergii. Dzisiaj chyba troszkę lepiej.
Pisze do was leżąc w wyrku a mój pies leży na miejscu męża i chrapie jak on:-D jak to sie pies upodabnia do właściciela. :-)
Ja dzisiaj moze generalne porządki zrobię u mamy, biedula jest cieżko chora osoba i mimo ze ma czysciutko w domu to zawsze coś jej nie pasuje a ze sama nie da rady bo ma niewydolność oddechowa i chodzi z aparatem tlenowym to wszystko robię ja, także czeka mnie pracowity dzień, spale trochę kalorii i moze pare dkg spadnie. Bo muszę sie pochwalić ze w sumie spadło mi 1,6 kg dziś sie wazylam i jest 98,2kg.
Miłej soboty:-)

Witam się sobotnio :)))

Nadalko - ale Wasza córcia przesłodka, dla mnie ideał dziewuszka i takie włoski piękne, boska :-D
Marcia - ja na alergię biorę aleric bo ponoć tylko to w ciąży dozwolone jak już jest ciężko wytrzymać :tak:

Lolciu - może dziś co ?

Biedna Martusia, żeby to się cc nie skończyło, choć moja kuzynka rodziła 48 godzin i dała radę sn.

Marcia, wapno doustnie, masc miejscowo.
Nadalka, fajnie Ci mala kombinuje na lezaczku! Zacznij jej klasc zabaweczki na piersi - nie wiszace, bo te uciekaja spod raczki, a lezace. Takie latwiej jest lapac i dziecko cwiczy chwyt, pozniej manipulowanie. Iguniek juz fajnie kombiinuje jak by tu zlapac zabawke, tylko ta gwiazdka jej ucieka.

Cześć dziewczyny:)
Miłego weekendu życzę w ten pochmurny i zimny dzień brr....
Mam pytanie do Was, w którym tygodniu, miesiącu ciąży mówiłyście rodzinie, znajomym o ciąży????

kłaczek Dracula mnie rozwalił :D

Marta wapno specjalne antyalergiczne i krem nawilżający jakiś nivea czy coś:)

Nadalka małej nie zobaczę, ale wierzę kłaczkowi i redusi, że jest cud miód i orzeszki ;)

A ja mam akcje od rana, obiecał mi, że pojedziemy do mnie do domu rodzinnego, że pójdzie ze mną na badania, a teraz foch na mnie i nie zamierza się do mnie odzywać, ku***wa kto tu ma więcej lat- ja czy on :/ Nie wiem czy on sobie nie radzi z tym, że tatą zostanie czy co się dzieje, porozmawiać nie idzie :/

Cześć dziewczyny:)
Miłego weekendu życzę w ten pochmurny i zimny dzień brr....
Mam pytanie do Was, w którym tygodniu, miesiącu ciąży mówiłyście rodzinie, znajomym o ciąży????

ja jestem z natury paplą wiec wygadałam wszystkim od razu ale z perspektywy czasu to myślę ze teraz jak się uda to poczekam aż się zacznie 2 trymestr bo potem musiałam wszystkim tłumaczyć czemu ju nie jestem w ciąży a to było wkurzające

My powiedzieliśmy w 8-9 tygodniu, po tym jak serduszko bijące było, w pracy powiedziałam w 9 tyg. Ale ogólnie powiedzieliśmy tylko najbliższym, wiele znajomych nawet nie wie. Po mnie nie widać (bo oponki miałam zawsze), więc się nawet nie domyślają jak mnie na ulicy widzą :-D

reklama
Indziorko - a Twój może jakiś lekki kryzys tymczasowy przechodzi, nie było go, to może odzwyczaił się od myślenia o ciąży i Dziecku, a tu jak wrócił to go uderzyło podwójnie, większy brzuszek, piersi, badania - może znów potrzeba mu trochę czasu na oswojenie. Choć wiem, że Cię to wkurza bo ja bym ataku nerwicy dostała i podziwiam Cię, że trzymasz nerwy na wodzy i wojny nie robisz. Szacun:tak:

Do góry