reklama
Justi1234
Fanka BB :)
Nie miałam nigdy monitoringu. W sierpniu nie robię testów owu, co ma być to będzie.A monitoringu też nie miałaś?? Bo testy owu też nie dają gwarancji że ta owu będzie,ech kuźwa spróbujemy w sierpniu nie ma co się łamać
Justi1234
Mam @. Kupiłam niepokalanka, może pomozeJa teraz na urlopie i cały czas poza domem i dupsko moczę w basenie a i młoda ma frajdę, dupfaston mam do niedzieli więc będę brała i zwykle po odstawieniu dwa dni i@ będzie to 32dc czyli ok. Objawów nie miałam więc też się nie nakręciłam za bardzo, ale wiadomo zawsze jest nadzieja.
Justi1234
Ja tez liczę na ten cykl. ZobaczymyU mnie lipa na całego temperatura poszła drastycznie w dół czyli @ za rogiem, nowy cykl nowe nadzieje
Justi ja już jestem na takim etapie że liczę na los ,dar od Boga, łud szczęścia nie wiem co jeszcze,u mnie to już długo trwa i już jakoś łatwiej mi się godzić z porażką, fakt że bardzo bym chciała by się w końcu udało,no ale skoro nie wychodzi to może nie jest mi dane już kuźwa sama nie wiem
Justi1234
U mnie był dopiero 2 cykl..Justi ja już jestem na takim etapie że liczę na los ,dar od Boga, łud szczęścia nie wiem co jeszcze,u mnie to już długo trwa i już jakoś łatwiej mi się godzić z porażką, fakt że bardzo bym chciała by się w końcu udało,no ale skoro nie wychodzi to może nie jest mi dane już kuźwa sama nie wiem
Drugi cykl to ja jeszcze brałam z przymrużeniem oka,dopiero potem po ponad roku zaczęłam się nakręcać potem wkurzać,a teraz już jestem na etapie co ma być to będzieU mnie był dopiero 2 cykl..
reklama
Podziel się: