asia333podlasie
Fanka BB :)
Kiedy masz zamiar testować? I ilu dniowe średnio masz cykle?22 DC. Owulacja jeśli była to tydzień temu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz zamiar testować? I ilu dniowe średnio masz cykle?22 DC. Owulacja jeśli była to tydzień temu.
Cykle około 32 dni. Ostatnio kilka mcy tak było, że 32 dni, a w tamtym miesiącu się coś przestawiło i musiałam wywołać luteina. Chciałam zrobić w niedzielę test.Kiedy masz zamiar testować? I ilu dniowe średnio masz cykle?
Może być jeszcze za szybko ja zawsze testowałam 26 dnia przy 28 dniach cyklu a teraz nadal bierzesz luteine?Cykle około 32 dni. Ostatnio kilka mcy tak było, że 32 dni, a w tamtym miesiącu się coś przestawiło i musiałam wywołać luteina. Chciałam zrobić w niedzielę test.
Tak właśnie 2 dni temu wzięłam. Jeśli ciąża będzie to będę brać i spytam lekarza do kiedy, a jak nie to odstawie. No właśnie, z tym testem może lepiej wstrzymam sie..@ mam termin na 2.08 to może lepiej zrobić test ostatniego lipca.Może być jeszcze za szybko ja zawsze testowałam 26 dnia przy 28 dniach cyklu a teraz nadal bierzesz luteine?
Tez bym tak zrobiła a luteinę z synem brałam do końca ciąży.Tak właśnie 2 dni temu wzięłam. Jeśli ciąża będzie to będę brać i spytam lekarza do kiedy, a jak nie to odstawie. No właśnie, z tym testem może lepiej wstrzymam sie..@ mam termin na 2.08 to może lepiej zrobić test ostatniego lipca.
Właśnie bałam się że mam jej za mało, skoro musialam brac aby okres był... Wyczytałam że nie zaszkodzi dziecku, a przynajmniej na okres nie będę czekać niewiadomo dokąd jeśli nie ma ciąży, a test wyjdzie negatywny to odstawie.Tez bym tak zrobiła a luteinę z synem brałam do końca ciąży.
Hej u mnie 24 dzień, robiłam test - negatywny, może za wcześnie a może znów lipaDzień dobry wszystkim, u mnie pięknie dzisiaj, więc wybywam z domku, stary też już sprawny , ale bez szaleństw , u mnie dzień 22 dc, jeszcze trochę, zwykle ostatnio cykle były 29-30 dni, tylko ten ostatni 60cholera wie czemu tak długo. Może pokuszę się o teścik w następnym tygodniu, ja lubię testować ten dreszczyk niepewności.