M_Lena
Fanka BB :)
A przypomnij na kiedy masz termin?Ciężko będzie, ale damy radę [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przypomnij na kiedy masz termin?Ciężko będzie, ale damy radę [emoji6]
A przypomnij na kiedy masz termin?
Ja też nie ciezko mi tydzien bez usg a co dopiero tyle bez wiedzyNie wytrzymałabym z taką niewiedzą do porodu aż! [emoji16]
My starania dokladnie - od odstawienia tabsów do szczęśliwego cyklu 229 dni a do wiadomosci i widoku dwóch kreseczek 263 dniJa też ciążówkowo jestem w wakacyjne miesiącee. Termin na 25 sierpień.
Też chciałabym rodzić przynajmniej na jesień, no ale jak zaczeliśmy starania to nie sądziłam, że za pierwszym razem będzie gol
Wez swoj wentylatorek malutki. Muze na tel. Albo tidala wykup a najlepiej netflixa. I ciesz sie z tych chwil ogladania bez przeszkadzania [emoji14]A niestety nieznoszę upałów i obawiam się podwójnie tego czasu w szpitalu...
A skąd wiesz, że mam swój wentylatorek i właśnie mam go zamiar wziąć ze sobą?Ja też nie ciezko mi tydzien bez usg a co dopiero tyle bez wiedzy My starania dokladnie - od odstawienia tabsów do szczęśliwego cyklu 229 dni a do wiadomosci i widoku dwóch kreseczek 263 dni Wez swoj wentylatorek malutki. Muze na tel. Albo tidala wykup a najlepiej netflixa. I ciesz sie z tych chwil ogladania bez przeszkadzania [emoji14]
8 września już lepiej brzmi niż połowa sierpnia (bo pewnie w 39 tyg beda mnie ciąć, jak nie wcześniej...). Wszystko przez mojego niecierpliwego mężaNa 8 września [emoji4] więc jeszcze też będzie upalnie pewnie
A skąd wiesz, że mam swój wentylatorek i właśnie mam go zamiar wziąć ze sobą?
8 września już lepiej brzmi niż połowa sierpnia (bo pewnie w 39 tyg beda mnie ciąć, jak nie wcześniej...). Wszystko przez mojego niecierpliwego męża
@Ka.2606 ma rację - też się tym pocieszam, że wiosna póki co jest jesienią to lato może będzie wiosną w tym rokuAle Ty będziesz już 'rozpakowana', a ja dalej będę kulała się w ciepłym [emoji16] więc mimo wszystko wolałabym sierpień. Wrzesień rok temu jeszcze upalny był bardzo, mam nadzieję, że w tym roku będzie inaczej.
@Ka.2606 ma rację - też się tym pocieszam, że wiosna póki co jest jesienią to lato może będzie wiosną w tym roku
W tamtym roku wrzesień był upalny, ale i całe lato, które zaczęło się już praktycznie z początkiem maja i trwało niemalże do października!
Także skoro maj jest jaki jest to w tym roku nie obraziłabym się jakby upalne lato poszło gdzieś sobie