reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Wiem :)
Wczesniej miałam marcowo. Wiec jak cieplutko to mozna bylo spacerki, kocyk na dworku itp. A cieżarowe miesiace w zimie jakoś lepiej sie znosi
Super, że najtrudniejsza końcówka przypadnie Ci na chłodne dni, przynajmniej ja bym tak wolała [emoji16]

Ja na nieszczęście moje muszę całe wakacje wytrwać, a ogólnie nie jestem ciepłolubna. Dlatego całą wyprawkę i pokój dla maluszka szykujemy już teraz, żebym potem w upały już nie musiała z tym latać [emoji846]
Wiem :)
Wczesniej miałam marcowo. Wiec jak cieplutko to mozna bylo spacerki, kocyk na dworku itp. A cieżarowe miesiace w zimie jakoś lepiej sie znosi

Najchetniej to już teraz i ja bym robiła zakupy ;) ..no ale wiem ze za wcześnie
Ja na nieszczęście moje muszę całe wakacje wytrwać, a ogólnie nie jestem ciepłolubna. Dlatego całą wyprawkę i pokój dla maluszka szykujemy już teraz, żebym potem w upały już nie musiała z tym latać [emoji846]

Ja bym bardzo chciała chlopca :) i juz nie moge sie doczekać by wiedzieć.. Natomist moj twierdzi że lepiej poczekać do narodzin żeby była niespodzianka. Ale przygotowanie pokoju, ubranek itp twierdzi ze można w kolorze uniwersalnym ...niebieskim [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dopiero po usg połówkowym poznałam płeć i dopiero wtedy zabrałam się za maluszkowe zakupy [emoji846]

Nie wytrzymałabym z taką niewiedzą do porodu aż! [emoji16]
Ja bym bardzo chciała chlopca :) i juz nie moge sie doczekać by wiedzieć.. Natomist moj twierdzi że lepiej poczekać do narodzin żeby była niespodzianka. Ale przygotowanie pokoju, ubranek itp twierdzi ze można w kolorze uniwersalnym ...niebieskim [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też ciążówkowo jestem w wakacyjne miesiącee. Termin na 25 sierpień.
Też chciałabym rodzić przynajmniej na jesień, no ale jak zaczeliśmy starania to nie sądziłam, że za pierwszym razem będzie gol :-D

reklama
Do góry