reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
No właśnie nie, że 2 razy w życiu mi się zdarzyło. Progesteron masz bardzo dobry, czemu za niski na cokolwiek?
To byc moze cos sie dzieje skoro ten PMS tak przylazl wczesnie ;)
Mi ostatnio w ciazy z Frankiem wyszedl test pozytywny 4 dni przed@. Wiec moze w przyszly czwartek/piątek zatestuje... choc ja pesymistka to sie nie ludze. Gin kazala szybko kontrolować, bo zastrzyko musze brac jak najwczesniej

No te kropki na wkładce to może być zagnieżdżenie [emoji4] moja gin mi powiedziała jak miałam w 21 dc progesteron ok 12, że to super i na pewno była owulacja. A im dalej w ciążę tym bardziej chyba wzrasta [emoji3]

No te kropki na wkładce to może być zagnieżdżenie [emoji4] moja gin mi powiedziała jak miałam w 21 dc progesteron ok 12, że to super i na pewno była owulacja. A im dalej w ciążę tym bardziej chyba wzrasta [emoji3]
No wlasnie a u mnie 19dc 11.94 a 20dc 11.74 wiec ja juz mam wizje ze idzie w dol a nie wzrasta.. alw pocieszylaa mnie tym, ze 12 jest ok ;p tylko , zeby wzrastac chcialo. Jutro jeszcse sprawdze i zobaczymy

Ka, teraz doczytałam o tej cytologii [emoji33] wiesz, co to oznacza? Ja nawet nie wiem, jakie grupy na wynikach miałam, bo od gina dostaje zawsze smsa "cytologia ok" ...

Z pachwiną to sobie może coś nadwyrężyłaś?

Oczekująca, to co na internetach piszą i podają normy to jedno, a życie swoje [emoji16] ja wg mądrości internetowych też nie powinnam była być w ciąży [emoji28] tyle że nie z progesteronem tylko tsh :) progesteron zawsze i tak niski miałam. No i parę dni po owulacji miałam 1 brązowa kropeczkę na wkładce :)

Ka, teraz doczytałam o tej cytologii [emoji33] wiesz, co to oznacza? Ja nawet nie wiem, jakie grupy na wynikach miałam, bo od gina dostaje zawsze smsa "cytologia ok" ...

Z pachwiną to sobie może coś nadwyrężyłaś?

Oczekująca, to co na internetach piszą i podają normy to jedno, a życie swoje [emoji16] ja wg mądrości internetowych też nie powinnam była być w ciąży [emoji28] tyle że nie z progesteronem tylko tsh :) progesteron zawsze i tak niski miałam. No i parę dni po owulacji miałam 1 brązowa kropeczkę na wkładce :)
Po kazdej owu ta plamka czy w ciazy? Ja mialam niby w 19dc tj wczoraj kilka kropeczek mini mini i tyle brazowe

Ka z cytologia lepiej udać się do gin- według mnie. Lepiej w porę jakieś globulki wziąć i mieć spokój niż później długo się męczyć. Mi zawsze wychodzi 2 ale bez niczego.

Dziewczyny trzymam mocno kciuki i jestem podekscytowana czekaniem na wasze dwie kreski [emoji16]!

Paula- bardzo mi przykro, że tyle musicie przejść.. Że mała ma taki okropny start.. Ale liczę że jeszcze trochę i będzie to za wami... Że teraz kiedy trafiliście w inne ręce pomogą Wam a nie zaszkodzą.

reklama
A już się cieszyłam, że chociaż w jednym miesiącu nie wydam kasy na lekarza [emoji23]

Szafirek, licz bardziej na Oczekującą, bo ja Was jeszcze trochę przetrzymam z tą ciążą [emoji16]

Do góry