reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane [emoji8]
Jak będę dawała radę to będę dawać znać fotkę ciociom oczywiście wstawimy [emoji16]
Jak będę dawała radę to będę dawać znać fotkę ciociom oczywiście wstawimy [emoji16]
Mimi2330
Czyli już jesteś w szpitalu?Dzięki dziewczyny [emoji8] Bruno mnie upiększa [emoji23] nigdy tak swojego brzucha nie lubiłam, jak teraz, zobaczymy co z niego zostanie hehe
Zmierzyłam się dziś obwodowo i w talii mi jakieś 10 cm przybyło, w biodrach jakieś 4 i tyle samo w bufecie, więc faktycznie mało [emoji33]
A fryzurka nowa, fakt, ale już od miesiąca, bo raz, że upały nieznośne, a dwa właśnie wygodna bardzo i wymaga mało czasu i zachodu [emoji108]
Zjadłam już godzinę temu ostatni posiłek, teraz głodówka nie wiem do kiedy [emoji23] no i niestety kazali mi dziś się stawić, nie jutro ale to dobrze, bo dalej od lodówki [emoji3]
Dom ogarnięty, wózek mąż zmontował, więc już tylko malucha brakuje [emoji7]
oluchapoducha
Powodzenia Colorado
Colorado1989
Dzięki dziewczyny [emoji8]
Już jestem w szpitalu, zasnąć nie mogę, ale mam fajną współlokatorkę [emoji16] będzie tragikomicznie, bo to nasze pierwsze dzidziule, nic o ich nie wiemy, zero doświadczenia, za to o kotach temat rzeka [emoji23][emoji23][emoji23]
Póki co męczą mnie jakieś bóle brzucha, chyba to skurcze, ale skoro mam wątpliwości, to chyba nie na tyle istotne, żeby zgłaszać położnym [emoji16]
Już jestem w szpitalu, zasnąć nie mogę, ale mam fajną współlokatorkę [emoji16] będzie tragikomicznie, bo to nasze pierwsze dzidziule, nic o ich nie wiemy, zero doświadczenia, za to o kotach temat rzeka [emoji23][emoji23][emoji23]
Póki co męczą mnie jakieś bóle brzucha, chyba to skurcze, ale skoro mam wątpliwości, to chyba nie na tyle istotne, żeby zgłaszać położnym [emoji16]
Edysiek
odkrywca
Colorado cudnie wyglądasz. Powodzenia!
reklama
oluchapoducha
Colorado jak tam?
Podziel się: