reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
Ka. Widzę że masz optymistycznie podejście do starań, to dobrze ja to bym się już denerwowała że coś za długo trwa itp. Colorado to już jutro!
Ka.2606
Dziś już nic nie czuję [emoji3]Ka mnie bolały piersi jak na okres na początku ciąży z Dominikiem
Ka.2606
Wiesz co, okres denerwowania mam za sobą. Przecież nic mi to nie da, a stres na pewno nie pomoże [emoji4]Ka. Widzę że masz optymistycznie podejście do starań, to dobrze ja to bym się już denerwowała że coś za długo trwa itp. Colorado to już jutro!
Maminka córek i synka
Aktywna w BB
Dzisiaj czwartek Colorado obiecała zdjęcie brzuszka
Colorado1989
Ka, bardzo dobre podejście, nerwy w niczym i nigdy nie pomagają, lepiej te energię spożytkować inaczej [emoji6]
Co do objawów ciążowo-okresowych to powiedziano już w zasadzie wszystko, natura taka złośliwa, że nie jest to oczywiste [emoji23]
Wrzucam się, a w zasadzie to nas [emoji23]
Co do objawów ciążowo-okresowych to powiedziano już w zasadzie wszystko, natura taka złośliwa, że nie jest to oczywiste [emoji23]
Wrzucam się, a w zasadzie to nas [emoji23]
Załączniki
Mimi2330
Pięknie!!!!!Ka, bardzo dobre podejście, nerwy w niczym i nigdy nie pomagają, lepiej te energię spożytkować inaczej [emoji6]
Wrzucam się, a w zasadzie to nas [emoji23]Zobacz załącznik 888726
Nowa fryzura?
reklama
Podziel się: