oluchapoducha
Fanka BB :)
Potrwaja upały miało być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, to faktycznie jakbyś jedynaczką była ale nawet w rodzeństwach bardziej zbliżonych wiekowo z relacjami jest różnie.No bycie jedynakiem nie jest fajne tak z obserwacji pisze, sama mam rodzeństwo ale dużo starsze siostra o 13lat a brat o 11lat starszy. Także trochę byłam taka jedynaczka. Teraz kontakty są ok. Bardziej z siostra jak to z siostra , brat to brat ma swoje męskie sprawy że tak to ujmę rety pogodę oglądam jeszcze porywają trochę te upały.... nie mam siły na nic. A córka ciągle chce na dwór albo żebym się z nią bawiła... jak na podłodze usiądę to wstać nie mogę, nim dojdę na plac zabaw to siku mi się chce, i takie uczucie jakby ucisk w pochwie, że zaraz dziecko wyjdzie... a wy jak się macie ?
To w szpitalu tak szaleją z klimą? Niezbyt mądrze [emoji28]Heh, przeziebilam sie od tych upalow tutaj.
Niepowazni sa z klimatyzacja.
Maz mial badania i 8 h musialam spedzic w mega klimatyzowanym szpitalu. Kolejnego dnia juz bylam u laryngologa z zapaleniem ucha i gardla.
I znow 3 dni wolnego w pracy. Ze tez mnie jeszcze nie wywalili.
A tak z innej beczki dziewczyny, od kiedy zaczelyscie czuc ruchy dziecka?