Paula1207
Fanka BB :)
Tak, to jest specjalny 0-36, ma takie wkładki dla maluszków, które się potem wyciągaA taka malutką już można do takiego usadzic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, to jest specjalny 0-36, ma takie wkładki dla maluszków, które się potem wyciągaA taka malutką już można do takiego usadzic?
Idę dziś na wycięcie mojego guzka w piersi, proszę o kciuki [emoji16]
A to jak to zmieniają szwy? [emoji848]No więc nie miałam zabiegu, bo za tydzień będę nad morzem i nie da się zmienić szwów... Kolejne podejście pod koniec sierpnia
To by tłumaczyło ciszę z jej strony [emoji16] przyznam się, że podczytuję tylko prywatny wątek sierpniówek, na publiczny gdzie dziennie przybywa 20-40 stron nie mam siły [emoji16]Ka trzymam kciuki!
Dziewczyny widziałam na wątku ciąży bliźniaczej że nasza Luiza urodzila dziewczynki 20.lipca