reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Witajcie [emoji4]
Chciałabym do was dołączyć [emoji2] stety niestety też zmagam się z otyłością. Obecnie jestem w 8t5d piątej ciąży. Startuję z wagą 83kg przy 165cm wzrostu, ale do tej pory schudłam 2kg. Liczę, że ta ciąża też nie będzie miała komplikacji przez wagę. Poprzednie dwie nie miały [emoji5]. Mam zalecane by nie przytyć tym razem więcej niż 7-8kg. Mam nadzieję, że się uda [emoji2]

Ostatnia edycja:
Powiem tak to mój trzec poród i pierwszy z ochrona krocza polecam !
Zupełnie inne samopoczucie.
Gratulacje !![emoji7][emoji7]ja dwojke dzieci porody domowe i tez bez nacinania polozne mi rozciagaly przy skurczach i moje dzieci jedno 3980 a drugie 3810 teraz mam nadzieje ze tez tak dobrze pojdzie

Witajcie [emoji4]
Chciałabym do was dołączyć [emoji2] stety niestety też zmagam się z otyłością. Obecnie jestem w 8t5d piątej ciąży. Startuję z wagą 83kg przy 165cm wzrostu, ale do tej pory schudłam 2kg. Liczę, że ta ciąża też nie będzie miała komplikacji przez wagę. Poprzednie dwie nie miały [emoji5]. Mam zalecane by nie przytyć tym razem więcej niż 7-8kg. Mam nadzieję, że się uda [emoji2]
Witaj. Ja zaczynalam z trochę większym nadbagazem 85 przy wzroście 160. Ciąża na szczęście bez komplikacji, ciśnienie niskie, cukier ok, wszystkie wyniki w normie. Aktualna waga to 93 czyli +8kg i więcej już mam nadzieję nie będzie bo to 38 tydzień :)

Witaj. Ja zaczynalam z trochę większym nadbagazem 85 przy wzroście 160. Ciąża na szczęście bez komplikacji, ciśnienie niskie, cukier ok, wszystkie wyniki w normie. Aktualna waga to 93 czyli +8kg i więcej już mam nadzieję nie będzie bo to 38 tydzień :)
To ty juz na wylocie masz planowane cc czy sn ?
Pierwsze dziecko ?

Też mam z tym problem..... na starcie 79 kg. i 166cm... ale postanowiłam jesc zdrowo... nie zawsze sie da..... ale sie staram, gotuje na parze i ograniczylam sol, słodkie podjadam tylko kiedy mam napad.... najcześciej lody..... mogła bym jeść całymi pudełkami...

Też mam z tym problem..... na starcie 79 kg. i 166cm... ale postanowiłam jesc zdrowo... nie zawsze sie da..... ale sie staram, gotuje na parze i ograniczylam sol, słodkie podjadam tylko kiedy mam napad.... najcześciej lody..... mogła bym jeść całymi pudełkami...
A ktory tydzien masz bo ja zaczelam z waga 88.5 przy 165 cm a teraz 94 kg a 23 tydzien

reklama
Do góry