reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Maminka, to chociaż tyle dobrze, że małą mają tam cały czas na oku :)

Urs, z tym cewnikiem z tego co z ciekawości czytałam, to na dwoje babka wróżyła [emoji16] jednym zadziała, a innym nie [emoji16]

Kurde, a ja "w końcu" zaczynam czuć jakieś niedogodności ciążowe. Na łóżku zamiast zgrabnie wstać, to turlam się jak słoń morski, no i te 2 kilo pod sercem też mi trochę zaczyna ciążyć [emoji16]

Nie wiem co mi się też porobiło z metabolizmem, bo zawsze rano głodna jak wilk wstawałam, i tak po 2-3h byłam głodna znowu. Teraz nie jestem głodna rano wcale, dziś zjadłam obiad po 6h od śniadania i to też głodna nie byłam, jedyne na co mam smak, to wszelkiego rodzaju lody [emoji7] reszta jedzenia mogłaby nie istnieć [emoji23]

maminka kuchnia lepsza niż u mnie w domu ;) no elegancko tam. Jest duże obłożenie ogólnie?

Oczekująca a może do psychologa byś poszła....? na pewno potrzeba czasu żebyś lepiej się poczuła, tak od razu się nie da wrócić do normalności.
Bylam we wtorek z mężem, u tej Pani ktora była tez z nami w szpitalu. Jest po podobnych przejściach no i znała temat. Po wizycie u niej poczułam się lepiej.... teraz ona jest na urlopie, ale pewnie jak wróci zapisze się do niej... bo chyba muszę się komuś wyzalac... A ona ma taki sposób mówienia i tak ciepło na mnie patrzy , że robi mi się trochę lepiej...
Zapisałabym się od razu, ale.... Ja nie wiem co ja mam mówić na tych spotkaniach.. tamte bylo pierwsze i bylam z mężem wiec ja płakałam czasem coś mowilam głównie mówił maz... boje się że na drugim jakos się zamknę w sobie i nie będę wiedziała co powiedzieć, jakoś mam taki lek , że głupio ciągle mówić to samo... zresztą ja całe życie bałam się jak wypadne i co kto o mnie myśli i chyba to mnie blokuje przed wylewaniem swoich uczuć...

Tak się zastanawiałam czy tu zostać na tym forum.. bo w sumie otyla nadal jestem, ale.. W ciazy juz nie. Nie chcialabym wprowadzać smutnej atmosfery, kiedy tu tyle radości i dzieci się rodzą.
Oczywiście ja się bardzo cieszę, że mogę Was podglądać i cieszę się, że dzieciaki przychodzą na świat;***

reklama
Tak się zastanawiałam czy tu zostać na tym forum.. bo w sumie otyla nadal jestem, ale.. W ciazy juz nie. Nie chcialabym wprowadzać smutnej atmosfery, kiedy tu tyle radości i dzieci się rodzą.
Oczywiście ja się bardzo cieszę, że mogę Was podglądać i cieszę się, że dzieciaki przychodzą na świat;***
Ja też jestem otyła a w ciąży jeszcze nie jestem i nigdzie się z forum nie wybieram [emoji16] także jeśli czujesz się na siłach, to zostań z nami. Kto wie, może razem jeszcze będziemy w ciąży?

Co do psychologa, to nie martw się tym że nie będziesz wiedziała co mówić. To terapeuta poprowadzi rozmowę.

Do góry