reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Maminka, smacznego :)

No no nawet mięsko masz ;)

Ja póki co myślę, co jeszcze wystawić na olx do sprzedania, bo pozbywam się zbędnych rzeczy [emoji16] już sprzedaliśmy telefon, laptop, tablet, wystawiłam rolki, dziś może jeszcze jeden telefon gościu kupi. Chyba, że się rozmyśli [emoji16]

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23]Nowe wieści mam włożony jakiś cewnik który rozpiera szyjkę macicy i wywołuje poród powinnam urodzić w ciagu 48 godzin najpóźniej , obiad czeka ale zdjęcia nie mogę zrobić bo leżę pod ktg

Masz może cewnik Foleya?

Moja przyjaciółka rodziła niedawno na Żwirki i też miała, muszą go tam lubić ;)

Oluchapoducha, Ka uzbierało nam się przez lata trochę sprzętu, a leży i się kurzy tylko [emoji4] nie są to żadne cuda techniki [emoji16] więc zawzięłm się i sprzedaję wszystko. Rok temu nawet auto na olx sprzedałam [emoji23] o nietrafionych zakupach dla zwierzaków nie wspominając [emoji23]

Ka, czasem chętnie zaczęłabym faktycznie życie bez technologii, ale to na jakiejś tropikalnej wyspie [emoji16]

Maminka, to nabieraj sił :) mam nadzieję, że wszystko szybko, zgrabnie pójdzie i z małą będzie wszystko cacy :)

Urs a zadowolona była z tego szpitala ? :)

Generalnie tak, chociaz jej dosc agresywnie wywolywali porod, bardzo popekala i zapomnieli tez o jakims badaniu dla dziecka przez co musiala spedzic w szpitalu dobe dluzej.
Ona tam byla w marcu, mowila ze niedlugo po otwarciu i ze pewnie jeszcze musza sie dotrzec.

maminka jak tam sytuacja? postępuje coś?

Oczekująca jak samopoczucie?

colorado robisz miejsce na nowe? czy nie korzystacie i miejsce zajmuje?
Fatalnie.... Dziś maz poszedł pierwszy dzień do pracy. Wydawało mi się, że dan radę, mialam plany , że coś porobie.... ale póki co dałam radę tylko ubrać się i zjeść śniadanie.... teraz leżę i rycze... ;( aż weszłam na forum, żeby na chwilę nie myśleć... mam wrażenie, że ja udusze się ta rozpaczą... ;(

reklama
Fatalnie.... Dziś maz poszedł pierwszy dzień do pracy. Wydawało mi się, że dan radę, mialam plany , że coś porobie.... ale póki co dałam radę tylko ubrać się i zjeść śniadanie.... teraz leżę i rycze... ;( aż weszłam na forum, żeby na chwilę nie myśleć... mam wrażenie, że ja udusze się ta rozpaczą... ;(
Kochana, rycz jeśli tego potrzebujesz. Masz do tego pełne prawo, wypłacz całą rozpacz aż poczujesz że możesz funkcjonować. A możecie gdzieś wyjechać na kilka dni, żeby zmienić otoczenie?

Do góry