reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Maminka, smacznego :)

No no nawet mięsko masz ;)

Ja póki co myślę, co jeszcze wystawić na olx do sprzedania, bo pozbywam się zbędnych rzeczy [emoji16] już sprzedaliśmy telefon, laptop, tablet, wystawiłam rolki, dziś może jeszcze jeden telefon gościu kupi. Chyba, że się rozmyśli [emoji16]

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23]Nowe wieści mam włożony jakiś cewnik który rozpiera szyjkę macicy i wywołuje poród powinnam urodzić w ciagu 48 godzin najpóźniej , obiad czeka ale zdjęcia nie mogę zrobić bo leżę pod ktg

Masz może cewnik Foleya?

Moja przyjaciółka rodziła niedawno na Żwirki i też miała, muszą go tam lubić ;)

Oluchapoducha, Ka uzbierało nam się przez lata trochę sprzętu, a leży i się kurzy tylko [emoji4] nie są to żadne cuda techniki [emoji16] więc zawzięłm się i sprzedaję wszystko. Rok temu nawet auto na olx sprzedałam [emoji23] o nietrafionych zakupach dla zwierzaków nie wspominając [emoji23]

Ka, czasem chętnie zaczęłabym faktycznie życie bez technologii, ale to na jakiejś tropikalnej wyspie [emoji16]

Maminka, to nabieraj sił :) mam nadzieję, że wszystko szybko, zgrabnie pójdzie i z małą będzie wszystko cacy :)

Urs a zadowolona była z tego szpitala ? :)

Generalnie tak, chociaz jej dosc agresywnie wywolywali porod, bardzo popekala i zapomnieli tez o jakims badaniu dla dziecka przez co musiala spedzic w szpitalu dobe dluzej.
Ona tam byla w marcu, mowila ze niedlugo po otwarciu i ze pewnie jeszcze musza sie dotrzec.

maminka jak tam sytuacja? postępuje coś?

Oczekująca jak samopoczucie?

colorado robisz miejsce na nowe? czy nie korzystacie i miejsce zajmuje?
Fatalnie.... Dziś maz poszedł pierwszy dzień do pracy. Wydawało mi się, że dan radę, mialam plany , że coś porobie.... ale póki co dałam radę tylko ubrać się i zjeść śniadanie.... teraz leżę i rycze... ;( aż weszłam na forum, żeby na chwilę nie myśleć... mam wrażenie, że ja udusze się ta rozpaczą... ;(

reklama
Fatalnie.... Dziś maz poszedł pierwszy dzień do pracy. Wydawało mi się, że dan radę, mialam plany , że coś porobie.... ale póki co dałam radę tylko ubrać się i zjeść śniadanie.... teraz leżę i rycze... ;( aż weszłam na forum, żeby na chwilę nie myśleć... mam wrażenie, że ja udusze się ta rozpaczą... ;(
Kochana, rycz jeśli tego potrzebujesz. Masz do tego pełne prawo, wypłacz całą rozpacz aż poczujesz że możesz funkcjonować. A możecie gdzieś wyjechać na kilka dni, żeby zmienić otoczenie?

Do góry