oluchapoducha
Fanka BB :)
Rozumiem, no zobaczymy jak Ci tam będzie, może i ja się zdecyduje na ten szpital. Fajnie mieć taka relacje na bieżąco jak tam jest, jaki personel i podejście trzymaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to jest to okrągłe?[emoji23]Zobacz załącznik 874227Śniadanko [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie no, jest sałata, jest git [emoji23][emoji23] mój tato jak był ostatnio na kardiochirurgii to warzywa nie widział przez tydzień [emoji23] albo jak był ryż z sosem pomidorowym z pulpetami to wszystko spoko, tylko pulpeta to nikt z sali nie dostał [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 874227Śniadanko [emoji23][emoji23][emoji23]
Kulki mocy! [emoji48]Co to jest to okrągłe?[emoji23]
To może być błąd pomiaru. Mój syn miał mieć podobno 3kg, a wyszło 3620. Teraz lekarz przewiduje "wagę zbliżona do brata" więc jeśli znów się pomylą to będę mieć klocka 4kg.Zostawili mnie w szpitalu mają wywoływać poród bo mała nic nie przytyła od ostatniego usg ( 21.06) wazy Ok 2,5 kg na obchodzie moze dowiem sie więcej oczywiście spać nie mogę spałam ze 2 godziny
Na oko to też mi ocena :/maminka czy ten cewnik sprawia jakiś ból dyskomfort ?
mi lekarze wzrokowo patrząc na mnie mówili że będę miała duże dziecko bo jestem otyła.... tragedia :/ córka urodziła się 3450 więc normalna.