reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zobacz załącznik 874227Śniadanko [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie no, jest sałata, jest git [emoji23][emoji23] mój tato jak był ostatnio na kardiochirurgii to warzywa nie widział przez tydzień [emoji23] albo jak był ryż z sosem pomidorowym z pulpetami to wszystko spoko, tylko pulpeta to nikt z sali nie dostał [emoji23][emoji23]

A Ty jak się masz? [emoji8]
Co to jest to okrągłe?[emoji23]
Kulki mocy! [emoji48]

To okrągłe to biszkopty [emoji16]Naczynia są plastikowe tj w Ikei dla Dzieci [emoji23]Zaraz obiad to tez sie z Wami podzielę tymi „ pysznościami „ chociaż na śniadaniu było świeże pieczywo [emoji3]

Maminka, nic dziwnego, że plastiki, bo jakby ceramiczne były, to by personel czasem z nerwów pewnie mógł talerzami oberwać [emoji23][emoji23] kobiety bywają nerwowe [emoji23]

Zostawili mnie w szpitalu mają wywoływać poród bo mała nic nie przytyła od ostatniego usg ( 21.06) wazy Ok 2,5 kg na obchodzie moze dowiem sie więcej oczywiście spać nie mogę spałam ze 2 godziny
To może być błąd pomiaru. Mój syn miał mieć podobno 3kg, a wyszło 3620. Teraz lekarz przewiduje "wagę zbliżona do brata" więc jeśli znów się pomylą to będę mieć klocka 4kg.

maminka czy ten cewnik sprawia jakiś ból dyskomfort ?

mi lekarze wzrokowo patrząc na mnie mówili że będę miała duże dziecko bo jestem otyła.... tragedia :/ córka urodziła się 3450 więc normalna.
Na oko to też mi ocena :/

Co ma jedno do drugiego, wszystko zależy od gospodarki cukrowej, diety mamy, no i ewentualnej cukrzycy.

Maminka, rany to już tak szybciutko [emoji16] czekamy jak na szpilkach [emoji4] a pierwszy raz słyszę o takim cewniku [emoji4]

reklama
Ja tez pierwszy raz o tym słyszę ale na szczęście to nie oksytocyna mam zdjęcie obiadu [emoji16]
IMG_7116.JPG

Leżę próbuje coś spać ale mi niewychodzi...

Załączniki

• IMG_7116.JPG
    IMG_7116.JPG
    215,2 KB · Wyświetleń: 261
Do góry