reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Boro tak ponętnie spoglądał wczoraj na jajówę z pieczarkami, że nie mogę się doczekać kiedy będę mogła podawać mu takie delikatesy hehe.
Kłaczek to musi być cudne uczucie mieć taki nowy dom do ogarnięcia, męczące ale fajne :)
Ainhoa musisz jeść. Poszukaj po forum, tu są różne wątki dla karmiących UU, znajdziesz nawet przepisy. Na samych ziemniaczkach daleko nie zajedziecie :)
krakowianka pod koniec ciąży miałam takie sny, że sama byłam w szoku. Ale część wspominam baaardzo przyjemnie :)

fasolka - trzymam kciuki :)

reklama
marcia30 jak tam wróżby wychodziły ? :-)
fasolka35 czekamy na relacje po wizycie. Mamy nadzieje, ze wszystko będzie ok.

a u mnie... no cóż ani okresu ani dwóch kresek .... "Dziwny jest ten świat ...." :-D

a ja dzisiaj miałam w nocy takie spanie jak nie pamiętam dosłownie :p koło 4 już zaczęłam się wiercić, ale od 11 spałam jak zabita :p brakowało mi tego, bo z niewyspania już zaczęłam się czuć chora:baffled:

fasolka35 też się do kciuków oczywiście dołączam ;)

kłaczek takie uroki życia na wsi w domu, ogród i dom to już Twoja sprawa, a sąsiedzi nawet jeśli są wredni to masz to gdzieś, bo nie są zaraz za ścianą :-) mi na razie dobrze w mieście, ale za nic nie zamieniłabym dzieciństwa i młodości nastoletniej na wsi i sama na późniejsze lata bym wróciła w jakąś głusze... najlepiej domek w Bieszczadach drewniany :p
dzewelajna czyli jeszcze nic straconego ;)

Anioha czytając Twoje wpisy przypominają mi się pierwsze opowieści mojej siostry po urodzeniu dziecka :) nieprzespane noce (sprawdzała czy Miki oddycha :p), brak czasu na jedzenie i zajęcie się sobą, a teraz dalej jest źle, bo moje młodsze siostry rozpuściły tak młodego że tylko na ręce się pcha do mamy i jak jest sama to znowu ciężko się wyrobić ze wszystkim dopóki jej mąż nie przyjedzie :p ale zgadzam się, że jeść musisz, bo z czegoś ten pokarm robić się musi :tak:

Klaczku Ciebie jak się poczyta to od razu uśmiech na twarzy:)
Dzewelajna, a może to cisza przed burzą:) oby, ja też pierwsze testy jak robiłam to nic nie pokazywały, a potem bach i fasolinka:) więc trzymam &&&&&

Dzewelajna, a może to cisza przed burzą:) oby, ja też pierwsze testy jak robiłam to nic nie pokazywały, a potem bach i fasolinka:) więc trzymam &&&&&

chyba w to wątpie bo przecież test robiła w dniu spodziewanej miesiączki a czy to możliwe, żeby jeszcze nie pokazał ?

ania255 też ci w dniu spodziewanej nie wychodziły ?

Ja juz po wizycie krazek odszedł do przeszłosci zakładanie nie bolało ale sciaganie juz owszem leki mam odstawic nareszccie co prawda nie powiedział mi na ile rozwarcie itp ale wizyte wyznaczył mi nastepna na 6.09 ale zyczył mi powodzenia bo watpi czy sie zobaczymy,a i kazał nie szalec zabardzo miałam tez ktg serduszko u dzidzi ok a szalała i kopała az sie połozna smiała.... brzuszek mnie troche boli po tym badaniu... A i waga pokazała tyle ile na pierszej wizycie czyli przez 9 miesiecy nie przybrałam ani gramaaaaaa:-D :-D :-D ale i tak do zgubienia jest co:-p :-p

dzewelajna możliwe to chyba jest wszystko ;D i myślę tak samo jak ania, że to może być cisza przed burzą ;D oby tak było ! ;))

december jaka zmiana...z blond na ciemne ;-) tak chyba ładniej, mimo że foto takie malutkie ;)

Ciekawe czy fasolce po zdjęciu passera odeszły wody...?:p Eh no nie powiem, że ktoś mógłby się w końcu tu rozpakować :-D

Ale dziś deszczowo słoneczna pogoda ;)

reklama
Do góry