Ka.2606
Fanka BB :)
Z tego co kojarzę to dziewczyny robiły atak na allegro i chińskie markety [emoji4]gdzie zaopatrzyc się w piżamy do karmienia i szlafrok w normalnych cenach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co kojarzę to dziewczyny robiły atak na allegro i chińskie markety [emoji4]gdzie zaopatrzyc się w piżamy do karmienia i szlafrok w normalnych cenach ?
Ja kupowałam wszystko na targach [emoji16]gdzie zaopatrzyc się w piżamy do karmienia i szlafrok w normalnych cenach ?
Tak jak Ka mówi, ja kupiłam koszule do szpitala do karmienia w chińskim markecie, ale te same widziałam na allegro. Kupiłam za jakieś 23 zł za sztukę, szlafrok też, ale nie pamiętam ile kosztował. I szlafrok fajny, taki cienki, mi na sierpień jak znalazłgdzie zaopatrzyc się w piżamy do karmienia i szlafrok w normalnych cenach ?
Tak, będę miała bliźniaczki Martę i Anię, Marta właśnie, że mało popularna, a Ania, bo młodszy syn wybrał, ale wolałabym Klarę, ale mężowi się nie podoba.Luiza to Ty spodziewasz się bliźniaczek tak ? czy w związku z tym bliźniaki rodzi się przez cc czy sn?
Wybrałaś imiona Marta i Ania jak na suwaczku? Moja córka Marta ma na imię, ładne i mało popularne imię teraz Marta
Duphalac bez receptya ja właśnie na targu pytam zawsze o największy rozmiar, i też tam kupiłam koszule. szlafroka nie mam, pożyczę od mamy taką podomkę na suwak
ten duphalac to na receptę jest?
Też nie lubię szlafroków, ale żeby cycem nie szczuć otoczenia w szpitalu to chciałabym się zasłonić heheJa swoje ciążowe koszule 2w1, bo do karmienia też, kupiłam na targowisku. Identyczne jak te na allegro, a ostatnio widziałam je w galerii, w sklepie z chińszczyzną, cena praktycznie taka sama. Szlafroka tylko nie mam, bo nie lubię, ale będę musiała jakiś sobie wyszukać.
Mój mąż jest niekompatybilny z noworodkami Też bierze urlop na 2 tygodnie, do tego się trafiło, że będzie ze 3-4 mce roku we Wrocławiu, bo tak to rozbija się po Polsce i widzimy się tylko w weekendy. Ale coś czuję, że bardziej będzie mi przeszkadzał niż pomagał (ostatnio nie mógł ogarnąć nałożenia obiadu na 3 osoby), grunt żeby z młodszym synem na dwór wychodził Poza tym, to będę sama, moja mama mieszka w Niemczech, tam mam też braci. A teściowej nie mam Dam radę, będzie hard core, ale co mnie nie zabije, to mnie wzmocni.rozumiem to wyzwanie będzie z bliźniaczkami, będziesz miała pomoc w mamie/teściowej? Mąż pewnie na początku pomoże a potem do pracy wróci?
Mój bieże urlop 2tyg w okolicach daty porodu. Ja mam na połowę września. Córka akurat rozpocznie przedszkole, obawiam się chorób jakie zacznie przynosić i zagrożenia dla noworodka w związku z tym :/
Ja widziałam, jakiś czas temu, na allegro taką chustę do karmieniaDuphalac bez recepty Też nie lubię szlafroków, ale żeby cycem nie szczuć otoczenia w szpitalu to chciałabym się zasłonić hehe