reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Rzeczywiście mały brzuch :) Młody sie tam ładnie ukrywa :) Ja postaram się coś jutro ogarnąć foto, bo jak pisałam jestem bez lustra, ale ja to mam w porównaniu do Ciebie wielki bęben :D
Ale przynajmniej widać u Ciebie :) mnie już męczą zdziwione komentarze rodziny ;) czekamy na fotosesje :)
Tampon? A co to da ? [emoji28]
No przy pobieraniu moczu może co nieco skapnąć z pochwy i zakłócić wynik bakteriologiczny :) o ile to o to chodzi u Ciebie w badaniu :) ja jak bez tampona pobierałam próbkę, to mi wyniki z kosmosu wyszły, mimo że to było kilka sekund po podmyciu [emoji23]
Ja jak zwykle zapomniałam o foto jutro zrobie, bo teraz już nie w stroju nadającym się do zdjęć;)
Ale wy szczupłe jesteście.... W porównaniu do mnie ;p
Czekamy na fotki :)
Ja mam dużą wagę wyjściową, więc u mnie to źle wygląda;p
Ja teraz 23tc i max 2kg na.plusie ale to jak się najem ogolnie to tak się wacha miedzy +0.5a +2kg
Tyle to mi się bez jedzenia waha kochana [emoji23] oczywiście najczęściej w dniu ważenia u położnej mam ten mniej przyjemny wariant [emoji23][emoji23][emoji23]

Ważna nie jest waga wyjściowa, a waga końcowa :)

Dziewczyny, to tylko mi tak brzuch wywalilo?! U mnie dopiero 17t i 6 kg na minusie a brzuch wydaje mi sie, ze bardzo widac! przepraszam za kiepskie zdjecie, ale robilam na szybko!
IMG_8354.JPG

Załączniki

• IMG_8354.JPG
    IMG_8354.JPG
    231,1 KB · Wyświetleń: 295
Ale przynajmniej widać u Ciebie :) mnie już męczą zdziwione komentarze rodziny ;) czekamy na fotosesje :)No przy pobieraniu moczu może co nieco skapnąć z pochwy i zakłócić wynik bakteriologiczny :) o ile to o to chodzi u Ciebie w badaniu :) ja jak bez tampona pobierałam próbkę, to mi wyniki z kosmosu wyszły, mimo że to było kilka sekund po podmyciu [emoji23]Czekamy na fotki :)Tyle to mi się bez jedzenia waha kochana [emoji23] oczywiście najczęściej w dniu ważenia u położnej mam ten mniej przyjemny wariant [emoji23][emoji23][emoji23]

Ważna nie jest waga wyjściowa, a waga końcowa :)
Muszę spróbować z tamponem ;) dzięki

Ja wam powiem że w pierwszej ciąży miałam skierowanie na cc od proktologa bo mam problemy z jelitem, w 2ch szpitalach mi odmówiono bo stwierdzili że z taką otyłością taka operacja to ryzyko... już nie miałam siły jeździć szukać kolejnego szpitala i urodziłam naturalnie, miałam pęknięcie krocza 3 stopnia tj. aż do odbytu.... jedna wielka masakra.... bardzo się boję drugiego porodu w związku z tym :( a cesarki też się boję w związku z otyłością że może się gorzej goić rana albo co.... nie wiem co lepsze.
Ale w 1 ciąży człowiek nie świadomy porodu, ja drugiego boję się bardziej ni pierwszego :(

Colorado faktycznie mały brzuszek masz ;)

reklama
Dziewczyny, śliczne macie brzuszki, w ogóle po Was tych kilogramów nie widać! Albo macie dobre filtry [emoji12]

Ja się cieszę, że lipiec tuż tuż i wracamy do staranek. W środę zrobię sobie jeszcze raz progesteron, żeby zobaczyć jak bardzo nisko jest w tym cyklu [emoji16] i z wynikami 16 lipca zaraz po urlopie idę do lekarza, który mam nadzieję okaże się sensowny...

Do góry