reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Rzeczywiście mały brzuch :) Młody sie tam ładnie ukrywa :) Ja postaram się coś jutro ogarnąć foto, bo jak pisałam jestem bez lustra, ale ja to mam w porównaniu do Ciebie wielki bęben :D
Ale przynajmniej widać u Ciebie :) mnie już męczą zdziwione komentarze rodziny ;) czekamy na fotosesje :)
Tampon? A co to da ? [emoji28]
No przy pobieraniu moczu może co nieco skapnąć z pochwy i zakłócić wynik bakteriologiczny :) o ile to o to chodzi u Ciebie w badaniu :) ja jak bez tampona pobierałam próbkę, to mi wyniki z kosmosu wyszły, mimo że to było kilka sekund po podmyciu [emoji23]
Ja jak zwykle zapomniałam o foto jutro zrobie, bo teraz już nie w stroju nadającym się do zdjęć;)
Ale wy szczupłe jesteście.... W porównaniu do mnie ;p
Czekamy na fotki :)
Ja mam dużą wagę wyjściową, więc u mnie to źle wygląda;p
Ja teraz 23tc i max 2kg na.plusie ale to jak się najem ogolnie to tak się wacha miedzy +0.5a +2kg
Tyle to mi się bez jedzenia waha kochana [emoji23] oczywiście najczęściej w dniu ważenia u położnej mam ten mniej przyjemny wariant [emoji23][emoji23][emoji23]

Ważna nie jest waga wyjściowa, a waga końcowa :)

Dziewczyny, to tylko mi tak brzuch wywalilo?! U mnie dopiero 17t i 6 kg na minusie a brzuch wydaje mi sie, ze bardzo widac! przepraszam za kiepskie zdjecie, ale robilam na szybko!
IMG_8354.JPG

Załączniki

• IMG_8354.JPG
    IMG_8354.JPG
    231,1 KB · Wyświetleń: 299
Ale przynajmniej widać u Ciebie :) mnie już męczą zdziwione komentarze rodziny ;) czekamy na fotosesje :)No przy pobieraniu moczu może co nieco skapnąć z pochwy i zakłócić wynik bakteriologiczny :) o ile to o to chodzi u Ciebie w badaniu :) ja jak bez tampona pobierałam próbkę, to mi wyniki z kosmosu wyszły, mimo że to było kilka sekund po podmyciu [emoji23]Czekamy na fotki :)Tyle to mi się bez jedzenia waha kochana [emoji23] oczywiście najczęściej w dniu ważenia u położnej mam ten mniej przyjemny wariant [emoji23][emoji23][emoji23]

Ważna nie jest waga wyjściowa, a waga końcowa :)
Muszę spróbować z tamponem ;) dzięki

Ja wam powiem że w pierwszej ciąży miałam skierowanie na cc od proktologa bo mam problemy z jelitem, w 2ch szpitalach mi odmówiono bo stwierdzili że z taką otyłością taka operacja to ryzyko... już nie miałam siły jeździć szukać kolejnego szpitala i urodziłam naturalnie, miałam pęknięcie krocza 3 stopnia tj. aż do odbytu.... jedna wielka masakra.... bardzo się boję drugiego porodu w związku z tym :( a cesarki też się boję w związku z otyłością że może się gorzej goić rana albo co.... nie wiem co lepsze.
Ale w 1 ciąży człowiek nie świadomy porodu, ja drugiego boję się bardziej ni pierwszego :(

Colorado faktycznie mały brzuszek masz ;)

reklama
Dziewczyny, śliczne macie brzuszki, w ogóle po Was tych kilogramów nie widać! Albo macie dobre filtry [emoji12]

Ja się cieszę, że lipiec tuż tuż i wracamy do staranek. W środę zrobię sobie jeszcze raz progesteron, żeby zobaczyć jak bardzo nisko jest w tym cyklu [emoji16] i z wynikami 16 lipca zaraz po urlopie idę do lekarza, który mam nadzieję okaże się sensowny...

Do góry