Oczekujaca123
Fanka BB :)
Ja jak zwykle zapomniałam o foto jutro zrobie, bo teraz już nie w stroju nadającym się do zdjęć
Ale wy szczupłe jesteście.... W porównaniu do mnie ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja dopiero 18 + 5 dni to jeszcze mam troche czasu do tycia[emoji23]Ja jak zwykle zapomniałam o foto jutro zrobie, bo teraz już nie w stroju nadającym się do zdjęć
Ogolnie mówię, nie tylko o brzuch chodziAle ja dopiero 18 + 5 dni to jeszcze mam troche czasu do tycia[emoji23]
A ktory masz tydzien ja w pierwszej ciazy 25 kilo na plusie w drugiej 11 kg a teraz prawie polowa i 4 plusOgolnie mówię, nie tylko o brzuch chodzi
Ja mam dużą wagę wyjściową, więc u mnie to źle wygląda;pA ktory masz tydzien ja w pierwszej ciazy 25 kilo na plusie w drugiej 11 kg a teraz prawie polowa i 4 plus
Ale przynajmniej widać u Ciebie mnie już męczą zdziwione komentarze rodziny czekamy na fotosesjeRzeczywiście mały brzuch Młody sie tam ładnie ukrywa Ja postaram się coś jutro ogarnąć foto, bo jak pisałam jestem bez lustra, ale ja to mam w porównaniu do Ciebie wielki bęben
No przy pobieraniu moczu może co nieco skapnąć z pochwy i zakłócić wynik bakteriologiczny o ile to o to chodzi u Ciebie w badaniu ja jak bez tampona pobierałam próbkę, to mi wyniki z kosmosu wyszły, mimo że to było kilka sekund po podmyciu [emoji23]Tampon? A co to da ? [emoji28]
Czekamy na fotkiJa jak zwykle zapomniałam o foto jutro zrobie, bo teraz już nie w stroju nadającym się do zdjęć
Tyle to mi się bez jedzenia waha kochana [emoji23] oczywiście najczęściej w dniu ważenia u położnej mam ten mniej przyjemny wariant [emoji23][emoji23][emoji23]Ja mam dużą wagę wyjściową, więc u mnie to źle wygląda;p
Ja teraz 23tc i max 2kg na.plusie ale to jak się najem ogolnie to tak się wacha miedzy +0.5a +2kg
Muszę spróbować z tamponem dziękiAle przynajmniej widać u Ciebie mnie już męczą zdziwione komentarze rodziny czekamy na fotosesje No przy pobieraniu moczu może co nieco skapnąć z pochwy i zakłócić wynik bakteriologiczny o ile to o to chodzi u Ciebie w badaniu ja jak bez tampona pobierałam próbkę, to mi wyniki z kosmosu wyszły, mimo że to było kilka sekund po podmyciu [emoji23]Czekamy na fotki Tyle to mi się bez jedzenia waha kochana [emoji23] oczywiście najczęściej w dniu ważenia u położnej mam ten mniej przyjemny wariant [emoji23][emoji23][emoji23]
Ważna nie jest waga wyjściowa, a waga końcowa