reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Ka, no owu jest kapryśna i różnie przychodzi [emoji1] w takim razie trzeba faceta męczyć [emoji1] a weź pod uwagę, że ruch i dieta o niskim IG działa stymulująco na jajniki [emoji4]
Colorado1989
Ooo raju ale dziś duchota [emoji33]
Zrobiłam dziś już 6 km do lekarza, spowrotem wstąpiłam do sklepu z bielizną. Chciałam kupić jakiś ładny biustonosz do karmienia, ale w ich rozmiarówce 85 G było za małe [emoji33] więc kupiłam nie-ładny [emoji23] i na pocieszenie kupiłam też zastępstwo dla mojego czarnego ulubieńca-emeryta [emoji23]
Zrobiłam dziś już 6 km do lekarza, spowrotem wstąpiłam do sklepu z bielizną. Chciałam kupić jakiś ładny biustonosz do karmienia, ale w ich rozmiarówce 85 G było za małe [emoji33] więc kupiłam nie-ładny [emoji23] i na pocieszenie kupiłam też zastępstwo dla mojego czarnego ulubieńca-emeryta [emoji23]
Załączniki
Mimi2330
Super [emoji5] ale ten czarny to chyba nie na dzień?Ooo raju ale dziś duchota [emoji33]
Zrobiłam dziś już 6 km do lekarza, spowrotem wstąpiłam do sklepu z bielizną. Chciałam kupić jakiś ładny biustonosz do karmienia, ale w ich rozmiarówce 85 G było za małe [emoji33] więc kupiłam nie-ładny [emoji23] i na pocieszenie kupiłam też zastępstwo dla mojego czarnego ulubieńca-emeryta [emoji23]Zobacz załącznik 855058Zobacz załącznik 855059
Colorado1989
Hihi oczywiście, że na dzień [emoji1] mąż mnie ostatnio na randki nie bierze, może mu się zachce [emoji16]Super [emoji5] ale ten czarny to chyba nie na dzień?![]()
Mimi2330
To podziwiam jak na dzień [emoji4] ja mam jeden taki polusztywniany i dziwnie mi w nim heheHihi oczywiście, że na dzień [emoji1] mąż mnie ostatnio na randki nie bierze, może mu się zachce [emoji16]
reklama
Colorado1989
No mi zaś w usztywnianych jest źle, czuję się jak w betonowej zbroi
a najgorsze już push upy [emoji33]. Najwięcej mam takich sofciaków, nie prześwitują przez bluzki ani nic
no i na lato dobre, wentylacja lepsza [emoji23] ale te miękkie do karmienia to dla mnie jakiś estetyczny koszmar [emoji37] jeszcze w sklepach w okolicy nie znalazłam nic, co by nadawało się do karmienia, wyglądało ładnie, i było w rozmiarze moim [emoji29]
Podziel się: