reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Witam się po świętach.
było świątecznie i słodko ;)
Od dziś trochę się ogarniam....
Wczoraj kupiliśmy strój na chrzest dla Filipa [emoji5] wreszcie się udało.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny, może w 8 mcu też będę incognito [emoji23] w sumie nie mam nic przeciwko [emoji6]

Agunia, kieca z bon prixa :)

Kurde, odebralam wyniki z labo, mam chyba infekcję pęcherza (przynajmniej wg mojej diagnozy [emoji23]), i hematokryt mi spadł. Niech mi jeszcze tylko powiedzą, że bakterie na szyjce dalej siedzą ... W życiu tylu infekcji nie przerabiałam... No nic, zobaczymy co doktorek powie, mam dziś na 11.30 [emoji33]

Mimi, Was choroby opuściły???

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

Paula, kurde, też muszę wziąć się do roboty z zakupami, bo zostanę z ręką w nocniku [emoji23]
Cieszę się, że już wszystko jest ok [emoji8] teraz na spokojnie, o ile się da [emoji4]

Ola, nie ma za co, od tego jest forum :) waga nie definiuje szczęścia ;) trzeba robić swoje i nie oglądać się na innych [emoji4]

A ja wrzucam Wam zdjęcia z poniedziałku, więc ni to ciąża gastronomiczna, ni to ciąża faktyczna [emoji23] ale brzucha wciągnąć się już nie da [emoji4]
78e5b393b6af1d973aab0e4f8ff3bd46.jpg
10cd038a05ae30c1bccf59a7b2c09bb2.jpg

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png
Wow jaki zgrabny brzuch. To ja już miałam w 20tc 3 razy taki hehe

w57v9n73fe3ysoga.png

Po wczorajszej wizycie same dobre wieści. Mała waży już 600 gram i lekarz uznal, że wszystko mam książkowe - dzidzię, wody, szyjkę, ciśnienie, wyniki :) Na wadze też tragedii poki co nie ma bo 89,5 co daje +4kg od początku ciąży :) Boje się tylko krzywej cukrowej, która mnie czeka. Jeśli to wyjdzie ok będę w 7 niebie.
A z gorszych wieści to mój syn nie poszedł do szkoły bo wymiotował rano. Trzymajcie kciuki, żeby to nie był wirus bo tylko tego mi w ciąży brakuje :/
Miłego dnia.

w57v9n73fe3ysoga.png

Kochane. Chłopak dzisiaj mnie "ochrzanil" ze w końcu poszlam po rozum do glowy i ani waga ani praca nie moga stanac nam a glownie mi na przeszkodzie do szczęścia. Oraz kazał mi wam podziękować ze w koncu to zrozumialam. ❤
Colorado, brzuszek piekny ❤

Kochane. Chłopak dzisiaj mnie "ochrzanil" ze w końcu poszlam po rozum do glowy i ani waga ani praca nie moga stanac nam a glownie mi na przeszkodzie do szczęścia. Oraz kazał mi wam podziękować ze w koncu to zrozumialam. [emoji173]
Colorado, brzuszek piekny [emoji173]
Więc dobrze, że tu zajrzałaś :) Ja nie ważę jakoś super dużo, ale jednak BMI 33 i jak podjęłam decyzję o dziecku, a potem poczytałam w Googlach to mi się odechciało. Znalazłam to forum i dziewczyny od razu mnie przekonały, że nie ma co się przejmować. Póki co (odpukać!) moja ciąża przebiega tak samo jak pierwsza 8 lat temu jak byłam szczupła :)

w57v9n73fe3ysoga.png

Więc dobrze, że tu zajrzałaś :) Ja nie ważę jakoś super dużo, ale jednak BMI 33 i jak podjęłam decyzję o dziecku, a potem poczytałam w Googlach to mi się odechciało. Znalazłam to forum i dziewczyny od razu mnie przekonały, że nie ma co się przejmować. Póki co (odpukać!) moja ciąża przebiega tak samo jak pierwsza 8 lat temu jak byłam szczupła :)

w57v9n73fe3ysoga.png
To super, ciesze się, ze wszystko okej i trzymam kciuki . Przepraszam ze tak to ujme, ale na twoim przykladzie wiem, ze sie da. :tak: no ja tez naczytalam sie wujka Google i gdyby nie to forum to nadal mialabym podejscie jakie mialam. :confused:

reklama
Colorado ale figura! Wow! Piękny brzuszek
Mimi miałam nacinaną część rany ponieważ w środku gromadziła się krew i ropa .. Okropnie mnie bolało i na wizycie u ginekologa okazało się że mnóstwo tam tego jest i trzeba oczyścić środek. Później wstrzykiwalam tam sobie 3 razy dziennie roztwór soli żeby czyścić środek...

Paula ja trafiłam w 35 tygodniu z rozwarciem i skurczami do szpitala, urodziłam w 36. I też chwaliłam sobie że całą wyprawkę przygotowałam wcześniej. Wszystko już czekało na nas w domku . Wytrzymaj jeszcze 3 tygodnie

Do góry