reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Zuza, też mam grubsze łapki, ale może na zdjęciu tak nie widać, trochę tzw pelikana dynda [emoji14]

Jaki szczęśliwy na tej huśtawce! [emoji4] Trudno mu się dziwić zresztą [emoji1]

Ka, no niestety, z basenu nici. Muszę więc sobie kupić jakieś wygodne buty do chodzenia i na spacery do lasu się wybierać :)

Mimi, no to już chyba jesteście na ostatniej prostej z chorobami, teraz te choroby takie rozwleczone w czasie są i ciężko wydobrzeć do końca. A świeże powietrze na pewno nie zaszkodzi :)

Paula, mi może daj tę zgagę, przydałaby mi się, bo mam ostatnio taki apetyt, że szok.

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Paula, zapomniałam zapytać, z jakiej apki korzystasz, żeby upięknić zdjęcia i dodać tydzień ciąży? [emoji4]

8une3e3knh2uwklu.png

Zuza, też mam grubsze łapki, ale może na zdjęciu tak nie widać, trochę tzw pelikana dynda [emoji14]

Jaki szczęśliwy na tej huśtawce! [emoji4] Trudno mu się dziwić zresztą [emoji1]

Ka, no niestety, z basenu nici. Muszę więc sobie kupić jakieś wygodne buty do chodzenia i na spacery do lasu się wybierać :)

Mimi, no to już chyba jesteście na ostatniej prostej z chorobami, teraz te choroby takie rozwleczone w czasie są i ciężko wydobrzeć do końca. A świeże powietrze na pewno nie zaszkodzi :)

Paula, mi może daj tę zgagę, przydałaby mi się, bo mam ostatnio taki apetyt, że szok.

8une3e3knh2uwklu.png
Chętnie bym oddała [emoji16] w całości i jeszcze dopłaciła [emoji16]

oar8csqvkujogohc.png

Ka, ale bardziej nieporadnej kupującej to chyba lidl nie widział [emoji23] na szczęście sama grzebałam w koszach, więc chyba nikt poza wielkim bratem nie widział [emoji14]

8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Ja też dziś dokonałam zakupu pierwszej w życiu sukienki :D Rozmiar 56 bawełniana zamiast bodów na lato :D
74e8857684ae20cdf6f3522c40e6b52b.jpg

w57v9n73fe3ysoga.png
Różowiasto [emoji6]

A tak w kwestii wyprawkowej, to ile dobrze jest mieć tych małych ciuszków? Te, ci kupiłam, to rozmiar 50-56, pisze niby do 2 mcy, ale jak się duży bobas urodzi, to chyba na krócej jeszcze... [emoji1]

8une3e3knh2uwklu.png

Do góry