reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Ahoj!
Jak tak czytam o tych namiotach to mam dreszcze ja jestem bardzo na nie a to z kilku powodów.. Po pierwsze bardzo, ale to bardzo boję się pająków i wszelkiego robactwa, które zawsze wyhaczę- nawet jak ma 3mm i nikt pod lupą nie widzi! Po drugie tak jak Colorado, muszę mieć dostęp do łazienki i niekoniecznie mam na myśli dołek w środku lasu no i ostatnie to trauma z dzieciństwa kiedy byłam z rodzicami pod namiotem ale takim wielkim wojskowym i wisiały w nim lepy na muchy.. I w nocy właśnie zachciało mi się siusiu i prosto w ten lep wpadłam ;( dodam, że był oblepiony muchami, a ja miałam włosy za pas... To była najgorsza i najdłuższa noc w moim życiu
Paznokcie zawsze mam długie i zawsze pomalowane ale zwykłymi lakierami maluję sobie sama
Jutro wizyta u gin, pewnie mój bąbelek ma już ponad 2 kg ostatnio tak wariuje w brzuchu, że zastanawiam się jak to możliwe, że dziury jeszcze nie zrobił
Jak tak czytam o tych namiotach to mam dreszcze ja jestem bardzo na nie a to z kilku powodów.. Po pierwsze bardzo, ale to bardzo boję się pająków i wszelkiego robactwa, które zawsze wyhaczę- nawet jak ma 3mm i nikt pod lupą nie widzi! Po drugie tak jak Colorado, muszę mieć dostęp do łazienki i niekoniecznie mam na myśli dołek w środku lasu no i ostatnie to trauma z dzieciństwa kiedy byłam z rodzicami pod namiotem ale takim wielkim wojskowym i wisiały w nim lepy na muchy.. I w nocy właśnie zachciało mi się siusiu i prosto w ten lep wpadłam ;( dodam, że był oblepiony muchami, a ja miałam włosy za pas... To była najgorsza i najdłuższa noc w moim życiu
Paznokcie zawsze mam długie i zawsze pomalowane ale zwykłymi lakierami maluję sobie sama
Jutro wizyta u gin, pewnie mój bąbelek ma już ponad 2 kg ostatnio tak wariuje w brzuchu, że zastanawiam się jak to możliwe, że dziury jeszcze nie zrobił
Teraz na campingach są kulturalne łazienki - toalety, prysznice, pralki, zlewy. W Portugalii nawet na większości campingów były basenyAhoj!
Jak tak czytam o tych namiotach to mam dreszcze [emoji14] ja jestem bardzo na nie [emoji14] a to z kilku powodów.. Po pierwsze bardzo, ale to bardzo boję się pająków i wszelkiego robactwa, które zawsze wyhaczę- nawet jak ma 3mm i nikt pod lupą nie widzi! Po drugie tak jak Colorado, muszę mieć dostęp do łazienki i niekoniecznie mam na myśli dołek w środku lasu [emoji14] no i ostatnie to trauma z dzieciństwa kiedy byłam z rodzicami pod namiotem ale takim wielkim wojskowym i wisiały w nim lepy na muchy.. I w nocy właśnie zachciało mi się siusiu i prosto w ten lep wpadłam ;( dodam, że był oblepiony muchami, a ja miałam włosy za pas... To była najgorsza i najdłuższa noc w moim życiu [emoji14]
Colorado1989
Z tym lepem to nieźle [emoji1] ale takie niby błahe rzeczy a potrafią zepsuć psychikę [emoji16] ja jak byłam mała i byłam z rodzicami w Jastarni w domkach letniskowych, to się zgubiłam. Było dużo domków, wszystkie takie same, numerkiem tylko opisane. Wtedy jeszcze cyferek nie znałam. Latałam po wszystkich domkach i dobijałam się do wszystkich drzwi wrzeszcząc "gdzie jest moja mama?!?!" [emoji16] Do dziś często boję się, że się gdzieś zgubię [emoji14]Ahoj!
Jak tak czytam o tych namiotach to mam dreszcze [emoji14] ja jestem bardzo na nie [emoji14] a to z kilku powodów.. Po pierwsze bardzo, ale to bardzo boję się pająków i wszelkiego robactwa, które zawsze wyhaczę- nawet jak ma 3mm i nikt pod lupą nie widzi! Po drugie tak jak Colorado, muszę mieć dostęp do łazienki i niekoniecznie mam na myśli dołek w środku lasu [emoji14] no i ostatnie to trauma z dzieciństwa kiedy byłam z rodzicami pod namiotem ale takim wielkim wojskowym i wisiały w nim lepy na muchy.. I w nocy właśnie zachciało mi się siusiu i prosto w ten lep wpadłam ;( dodam, że był oblepiony muchami, a ja miałam włosy za pas... To była najgorsza i najdłuższa noc w moim życiu [emoji14]
Wczoraj widzieliśmy się ze znajomymi, dowiedzieli się o Pyrce, dostałam garść złotych i potrzebnych opinii, że lekarz u którego będę mieć prenatalne to ma do kitu sprzęt, bo ma 1, a nie 2 aparaty, że szpital, w którym może wyląduję, to jest kiepski, że dieta, na której jestem, to nie jest dobra dla hashimoto, etc [emoji16] jak ja się cieszę, że mam wiele rzeczy w nosie [emoji16]
Edysiek
odkrywca
Colorado uwielbiam takie "złote rady".
A najlepsze są dla mnie rady na temat wychowywania dzieci od osób bezdzietnych [emoji23]
A najlepsze są dla mnie rady na temat wychowywania dzieci od osób bezdzietnych [emoji23]
Colorado1989
No... wiecie jak to jest z dobrymi radami [emoji16] każdy chętnie daje, ale nikt się nie słucha rad innych [emoji16]Colorado uwielbiam takie "złote rady".
Ja mało kiedy rad udzielam, raczej jak ktoś zapyta, albo jak już to prędzej jakąś subiektywną opinię wygłoszę [emoji1]
Ostatnio miałam szok, w jaki sposób teściowa, która wzięła od nas małego kotka, zdecydowała się go karmić. Sama nigdy kota nie miała, my mamy spore doświadczenie z kotami, pytała nas o to jak karmić itp, po czym totalnie to zignorowała i wybrała opcję w mojej opinii nie najlepszą. No ale przeczytała gdzieś w internecie, że ... [emoji14] Ale od kiedy dzieci są autorytetem dla rodziców [emoji16] ale każdy żyje swoim życiem i podejmuje własne decyzje, nie mam zamiaru sobie tym wątroby zatruwać
Mimi2330
Ah te rady.... hihiZ tym lepem to nieźle [emoji1] ale takie niby błahe rzeczy a potrafią zepsuć psychikę [emoji16] ja jak byłam mała i byłam z rodzicami w Jastarni w domkach letniskowych, to się zgubiłam. Było dużo domków, wszystkie takie same, numerkiem tylko opisane. Wtedy jeszcze cyferek nie znałam. Latałam po wszystkich domkach i dobijałam się do wszystkich drzwi wrzeszcząc "gdzie jest moja mama?!?!" [emoji16] Do dziś często boję się, że się gdzieś zgubię [emoji14]
Wczoraj widzieliśmy się ze znajomymi, dowiedzieli się o Pyrce, dostałam garść złotych i potrzebnych opinii, że lekarz u którego będę mieć prenatalne to ma do kitu sprzęt, bo ma 1, a nie 2 aparaty, że szpital, w którym może wyląduję, to jest kiepski, że dieta, na której jestem, to nie jest dobra dla hashimoto, etc [emoji16] jak ja się cieszę, że mam wiele rzeczy w nosie [emoji16]
Zuza87
Szafirek powodzenia na wizycie:*[emoji110] Marzec coraz bliżej[emoji173] [emoji7]
Colorado taaak! Dobre rady to jest to czego ciężarna potrzebuje najbardziej[emoji35]
Edysiek zgadzam się z Tobą! Moja siostra nie ma dzieci a kiedyś mi powiedziała że Kuba jest taki niegrzeczny i w ogóle nad nim nie panuje a jej dzieci będą chodzić jak w szwajcarskim zegarku...[emoji48]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado taaak! Dobre rady to jest to czego ciężarna potrzebuje najbardziej[emoji35]
Edysiek zgadzam się z Tobą! Moja siostra nie ma dzieci a kiedyś mi powiedziała że Kuba jest taki niegrzeczny i w ogóle nad nim nie panuje a jej dzieci będą chodzić jak w szwajcarskim zegarku...[emoji48]
Jak się nie ma dzieci to zawsze się jest mądrzejszym. Ja mam wykształcenie pedagogiczne i jak nie miałam dzieci to miałam swoje teorie (ale zachowywałam je dla siebie, nigdy nikomu nie mówiłam co myślę). Z wielu teorii chce mi się śmiać, najbardziej utkwiły mi w pamięci popisane ściany. Sądziłam, że to patologia, że jak u licha można nie upilnować dziecka, żeby nie popisało ściany? Ideał sięgnął bruku gdy zobaczyłam pierwsze grafitti na MOJEJ ścianie, zrobione przez MOJE dziecko [emoji14]Szafirek powodzenia na wizycie:*[emoji110] Marzec coraz bliżej[emoji173] [emoji7]
reklama
Colorado1989
Haha no teorii zawsze jest wiele na początku, tych takich wymyślonych przez nas [emoji1] ja muszę przyznać, że koty nauczyły mnie nie przejmować się demolką czy zniszczeniem czegoś [emoji23] to tylko rzeczyJak się nie ma dzieci to zawsze się jest mądrzejszym. Ja mam wykształcenie pedagogiczne i jak nie miałam dzieci to miałam swoje teorie (ale zachowywałam je dla siebie, nigdy nikomu nie mówiłam co myślę). Z wielu teorii chce mi się śmiać, najbardziej utkwiły mi w pamięci popisane ściany. Sądziłam, że to patologia, że jak u licha można nie upilnować dziecka, żeby nie popisało ściany? Ideał sięgnął bruku gdy zobaczyłam pierwsze grafitti na MOJEJ ścianie, zrobione przez MOJE dziecko [emoji14]
W ogóle wielu ludzi wychodzi z założenia, że są ekspertami w czymś, a nie są [emoji16] albo że odkryli jakąś prawdę wszechświata [emoji16]
Najbardziej mnie nurtuje to, że wiem, że te dobre rady, o których Wam tu pisałam, to dopiero początek początku [emoji23]
Ps. Kupiliśmy od tych znajomych fotelik do auta dla Pyrki. Trafiła się okazja za 1/4 ceny [emoji108]
Podziel się: