reklama
Mój syn jak był mały uwielbiał spać na prawym boku. W pewnym momencie miał tak zdeformowaną główkę, prawa część czoła była wypukla. Musiałam go na spaniu co chwilę przekrecac na lewy bok. Na szczęście się wyrownalo. Ja juz po endokrynologu, dostałam Letrox 75, mam nadzieję że jakoś to będzie
Zuza87
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny!
U nas rozpanoszyło się choróbsko :/ Maluch zakatarzony na maksa... Męczy się Biedaczek Ratuje się olejkami eterycznymi: mentolowym i eukaliptusowym (gotuję wodę w garnku, dodaje kilka kropli i pod łóżeczko) żeby mu się łatwiej oddychało. Ja też chora,nie zrobiłam jeszcze w domu nic... A za kilka dni Święta. Ale jak nie noszę Dominisia to padam na nos:/
Szafirek napisz koniecznie :*
Mimi Filipek śliczny:*
Odezwę się później :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas rozpanoszyło się choróbsko :/ Maluch zakatarzony na maksa... Męczy się Biedaczek Ratuje się olejkami eterycznymi: mentolowym i eukaliptusowym (gotuję wodę w garnku, dodaje kilka kropli i pod łóżeczko) żeby mu się łatwiej oddychało. Ja też chora,nie zrobiłam jeszcze w domu nic... A za kilka dni Święta. Ale jak nie noszę Dominisia to padam na nos:/
Szafirek napisz koniecznie :*
Mimi Filipek śliczny:*
Odezwę się później :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Szafirek90
Wyszłam dziś około 15 w domku zdecydowanie lepiej. Na wypisie mam napisane zagrożenie porodem przedwczesnym, zastój w nerce. Wypuścili mnie właściwie dlatego, że brakowało łóżek i jak to lekarz powiedział "leżeć może pani też w domu" Mieli ogromny młyn tam, kobiety się zmieniały, jedne rodziły, jedne z bólami, wciąż coś się działo..
Nerka nadal boli. Według USG zastój w nerce nie tylko nie zszedł a powiększył się, ale lekarz powiedział że mam dużo pić wody, leżeć i przetrzymać, bo w moim stanie ingerencja byłaby niebezpieczna. Brzuch się nie napina już tak, jedynie po posiłkach jest wzdęty i twardy.. Nie wiem dlaczego.
Ledwo się ruszam kurcze. Bolą mnie pachwiny, biodra, kręgosłup..
Colorado piękny suwaczek
Nerka nadal boli. Według USG zastój w nerce nie tylko nie zszedł a powiększył się, ale lekarz powiedział że mam dużo pić wody, leżeć i przetrzymać, bo w moim stanie ingerencja byłaby niebezpieczna. Brzuch się nie napina już tak, jedynie po posiłkach jest wzdęty i twardy.. Nie wiem dlaczego.
Colorado piękny suwaczek
Szafirek90
Ka nawet nie wiesz jak się z tego cieszę. Mam brać nospę, luteinę i aspargin. A w razie większego bólu, skurczy, mniejszych ruchów malucha, krwawień natychmiast tam wrócić. Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. Na piątek umówiłam się do swojej ginekolog, żeby święta na spokojnie spędzić bez stresu.
Mimi jak ten Twój synuś szybko rośnie! Przystojniaczek z niego
Mimi jak ten Twój synuś szybko rośnie! Przystojniaczek z niego
Mimi2330
BidulkaWyszłam dziś około 15 w domku zdecydowanie lepiej. Na wypisie mam napisane zagrożenie porodem przedwczesnym, zastój w nerce. Wypuścili mnie właściwie dlatego, że brakowało łóżek i jak to lekarz powiedział "leżeć może pani też w domu" Mieli ogromny młyn tam, kobiety się zmieniały, jedne rodziły, jedne z bólami, wciąż coś się działo..
Colorado piękny suwaczek
reklama
Podziel się: