reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

U mnie wigilia w tym roku u siostry. Z racji posiadania małego dziecka jestem zwolniona z gotowania, tak, ze ten....:) Później jedziemy do teściowej, coś będe musiala przygotowac na wynos, pewnie jakieś ciasta. Nie mam pomysłu na choinkę, która przetrwa koty i Lilkę:D

Mimi pilnuj d3, kładź na brzuszku i bedzie ok. Ja też w pewnym momencie panikowalam, ze Lilce się główla płaszczy ale teraz ma naprawdę ładna. U nas nie mozna bylo jej kłaść na boku przez problem z bioderkami.

Też ciągle chodzę niewyspana, Lilka ma kiepski sen, budzi się milion razy. A to smoczek, a to marudzi albo się kręci.

Teściową mam szczupłą, na uwagi sobie nie pozwala. Tyle by mnie widzieli jakby coś palneła. Mój tez nie jest szczuplaczkiem i jemu ciągle dokucza, ze grubas więc wiem co na ten temat mysli, ale bezpośrednio sie nie odważy. Lilka też trochę pulchna i raz powiedziala do mojego, ze mala grubas, ale się wściekl:D

reklama
Colorado super gratuluje !!!!
Zuza chyba w niedziele wróci ale jeszcze nie wiadomo .U mnie niestety nie przespał żadnej nocy... Co 2-3godz pobudka... Przynajmniej jedna rzecz mi poprawiła odrobinkę humor przyszedł biustonosz z gai :)
Mimi słodziaczek z Filipka :)

Colorado, fantastycznie!!! Gratulacje [emoji4] macie z mężem piękny prezent około świąteczny [emoji4]

oar8csqvqnnx25lv.png

reklama
Dzięki dziewczyny :) a bałam się po cichu, że marna ta beta jakaś będzie :)

Mąż już wszedł w tryb opiekuńczy :D

Agunia, ciężka sprawa, jak mąż wyjeżdża i wszystko zostaje na Twojej głowie... Ale kobiety to tytanki :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry