reklama
mrulandka
Początkująca w BB
Mimi może właśnie kattaya ma rację - spróbuj może z tym probiotykiem. Ja karmiłam piersią i pamiętam, że mała po każdym karmieniu zostawiała niespodziankę jak była noworodkiem więc nie miałam z tym żadnego problemu. Trzymam kciuki aby wszystko się uregulowało
A ja zabieram się za porządki u córci w pokoju. Muszę poodkładać za małe rzeczy i zrobić ład z zabawkami. Czeka mnie pracowita niedziela, ale przynajmniej zrobię coś pożytecznego.
A ja zabieram się za porządki u córci w pokoju. Muszę poodkładać za małe rzeczy i zrobić ład z zabawkami. Czeka mnie pracowita niedziela, ale przynajmniej zrobię coś pożytecznego.
Mimi2330
Fanka BB :)
Nie daje... i tak codziennie się podaje? Ty podawalas?Mimi moja nawet jak po dwóch dniach robiła to takie zwykłe kupy, nie twarde. A dajesz probiotyk? Teraz zalecaja wszystkim dzieciom dawac dicoflor albo biogaia.
Martwię się ta kupą :/
1
169849
Gość
Mimi moja tez po Bebilonie miala zaparcia i takie bobki. Lekarz kazala przepajac woda. Jesli nie pomoze to przejdz na mleko Bebilon profutura jest lzejszy. A ten nalot ma tez po bokach? Moja miala jezyk i na dziaslach, okazalo sie ze to plesniawki. Przemywalam gazikien umoczonym w witaminie C dla dzieci.
1
169849
Gość
Mimi BioGaie podaje sie raz dziennie 5 kropli. A jak z gazami u małego?
Mimi2330
Fanka BB :)
A Ty podajesz biogaie?Mimi BioGaie podaje sie raz dziennie 5 kropli. A jak z gazami u małego?
Jutro muszę pojechać do apteki jak będę wracała ze zdjęcia szwów.
Filip puszcza baczki ładnie. Kupki dziś zrobił jednego boberka jak królik. Mega twardego.... od dziś zaczęłam dawać mu trochę wody.
A kalinka jest na tym profutura? I jakie ma kupki?
Nalot narazie ma tylko na języku.
reklama
1
169849
Gość
Ja odstawilam ale chyba skusze sie na Dicoflor. Moja dostaje duzo lekow i po prostu nie mam jej kiedy wcisnąć dodatkowej dawki. Ona byla na bebilonie profuturze, ale u nas okazalo sie ze bol brzuszka, placz i spinanie sie po jedzeniu to alergia i teraz daje jej mleko bez laktozy. Bebilon profutura ma bardzo dobry sklad i jest lekkostrawny. Mozesz sprobowac najpierw z woda, to rozrzedza kupe plus probiotyk. Jesli nie minie to zmien mleko.
Podziel się: