reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi mialam, ale po zmianie mleka na Bebilon u nas przeszlo. Masowałam brzuszek, zginałam nóżki, raz musiałam siegnąć po stary sposób z termometrem, ale to już jak kupy nie było chyba trzy dni i ewidentnie widziałam, ze brzuszek ja boli.

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji9]

Wyładowałam złość sprzątając. Nie ma co w sobie kisić złości, trzeba dać jej kreatywniejsze ujście [emoji4] zaraz będę robić owsiane naleśniki, dla mnie bez cukru [emoji14]

Będę testować później, jeśli okres nie przyjdzie. Mam jeszcze jeden test na zapasie. Ale już mnie w bebechach wykręca, wiec pewnie @ przyjdzie.

No nic, trzeba żyć dalej.

Mrulandka, witaj [emoji9] owocnych starań i zmian żywieniowych życzę [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado widzę, że złość wyładowałaś w pożyteczny sposób ;) Ja dzisiaj zacznę układać u córci w pokoju - przejrzę ciuchy i zabawki... Nie wiem jak u was ale u mnie pokój małej jest prawdziwą skarbnicą przeróżnych rzeczy... na samą myśl mi się odechciewa ;)
Mimi może po prostu tak ma być. Pamiętam, że u mojej bratowej mała na mleku modyfikowanym nie robiła kupki codziennie i to było normalne. Problem się pojawia jeżeli maluszka zaczyna brzuszek boleć. Pomasuj i może akurat coś się zacznie dziać :)

Mrulandka witaj :) Owocnych starań i zmiany żywienia :) To z jaką wagą startujesz?
Colorado przykro mi ;*Niedługo się uda;*
Dziękuję Zuza;*
Mimi u nas też tak było po 4 dniach czopek dał radę.Robiłam to samo co Kattaya.

Ostatnia edycja:
Zuza i jak przeszłaś ciąże? Ja szczerze mówiąc bardzo bym chciała zaciążyć a z drugiej strony boję się, że ciąża może być trudna jakaś... z pierwszym dzieckiem miałam już nadwagę ale ważyłam wtedy 74 kg... a teraz 87 kg... ehhh

reklama
Do góry