Mimi mialam, ale po zmianie mleka na Bebilon u nas przeszlo. Masowałam brzuszek, zginałam nóżki, raz musiałam siegnąć po stary sposób z termometrem, ale to już jak kupy nie było chyba trzy dni i ewidentnie widziałam, ze brzuszek ja boli.
reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny [emoji9]
Wyładowałam złość sprzątając. Nie ma co w sobie kisić złości, trzeba dać jej kreatywniejsze ujście [emoji4] zaraz będę robić owsiane naleśniki, dla mnie bez cukru [emoji14]
Będę testować później, jeśli okres nie przyjdzie. Mam jeszcze jeden test na zapasie. Ale już mnie w bebechach wykręca, wiec pewnie @ przyjdzie.
No nic, trzeba żyć dalej.
Mrulandka, witaj [emoji9] owocnych starań i zmian żywieniowych życzę [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyładowałam złość sprzątając. Nie ma co w sobie kisić złości, trzeba dać jej kreatywniejsze ujście [emoji4] zaraz będę robić owsiane naleśniki, dla mnie bez cukru [emoji14]
Będę testować później, jeśli okres nie przyjdzie. Mam jeszcze jeden test na zapasie. Ale już mnie w bebechach wykręca, wiec pewnie @ przyjdzie.
No nic, trzeba żyć dalej.
Mrulandka, witaj [emoji9] owocnych starań i zmian żywieniowych życzę [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
mrulandka
Początkująca w BB
Colorado widzę, że złość wyładowałaś w pożyteczny sposób Ja dzisiaj zacznę układać u córci w pokoju - przejrzę ciuchy i zabawki... Nie wiem jak u was ale u mnie pokój małej jest prawdziwą skarbnicą przeróżnych rzeczy... na samą myśl mi się odechciewa
Mimi może po prostu tak ma być. Pamiętam, że u mojej bratowej mała na mleku modyfikowanym nie robiła kupki codziennie i to było normalne. Problem się pojawia jeżeli maluszka zaczyna brzuszek boleć. Pomasuj i może akurat coś się zacznie dziać
Mimi może po prostu tak ma być. Pamiętam, że u mojej bratowej mała na mleku modyfikowanym nie robiła kupki codziennie i to było normalne. Problem się pojawia jeżeli maluszka zaczyna brzuszek boleć. Pomasuj i może akurat coś się zacznie dziać
agunia50002
Mrulandka witaj Owocnych starań i zmiany żywienia To z jaką wagą startujesz?
Colorado przykro mi ;*Niedługo się uda;*
Dziękuję Zuza;*
Mimi u nas też tak było po 4 dniach czopek dał radę.Robiłam to samo co Kattaya.
Colorado przykro mi ;*Niedługo się uda;*
Dziękuję Zuza;*
Mimi u nas też tak było po 4 dniach czopek dał radę.Robiłam to samo co Kattaya.
Ostatnia edycja:
mrulandka
Początkująca w BB
Zuza i jak przeszłaś ciąże? Ja szczerze mówiąc bardzo bym chciała zaciążyć a z drugiej strony boję się, że ciąża może być trudna jakaś... z pierwszym dzieckiem miałam już nadwagę ale ważyłam wtedy 74 kg... a teraz 87 kg... ehhh
reklama
agunia50002
Mrulandka przy naszych wagach Twoja to piórkowa Nie bój się zaciążyć ja ważyłam dużo dużo więcej i dałam radę
Podziel się: