reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Nooo, dziewczyny, klapa jednak mąż nie będzie jednak robił za test ciążowy [emoji14] ani śladu kreski drugiej. A dziś nerwa mam takiego, że hej :/
Wczoraj na wieczór doczytałam, że progesteron podnosi temperaturę. Więc to on mnie zmylił :/
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj na wieczór doczytałam, że progesteron podnosi temperaturę. Więc to on mnie zmylił :/
Mimi2330
Ja też właśnie zmywam. Ale to nie schodziNo mi też teściowa kazała to szorować
Mimi2330
Może być za wcześnie. Testuj w 30dcNooo, dziewczyny, klapa jednak mąż nie będzie jednak robił za test ciążowy [emoji14] ani śladu kreski drugiej. A dziś nerwa mam takiego, że hej :/
Ja tak miałam
mrulandka
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny. Wcześniej się z wami już witałam - pod nickiem joujou1984, ale niestety zapomniałam hasła i musiałam na nowo się zarejestrować. Przypomnę się jednak: mam 4,5 letnią córeczkę i 30 kg nadbagażu, a mimo to instynkt na nowo się obudził i chciałabym zacząć starania o drugie maleństwo. Jednak zamierzam zacząć odżywiać się zdrowiej i włączyć aktywność fizyczną. Mąż będzie na dłuższym urlopie w grudniu więc mam nadzieję, że starania będą owocne.
Mimi serdecznie gratuluję maleństwa - śliczny chłopczyk
Mimi2330
Witamy ponownieCześć dziewczyny. Wcześniej się z wami już witałam - pod nickiem joujou1984, ale niestety zapomniałam hasła i musiałam na nowo się zarejestrować. Przypomnę się jednak: mam 4,5 letnią córeczkę i 30 kg nadbagażu, a mimo to instynkt na nowo się obudził i chciałabym zacząć starania o drugie maleństwo. Jednak zamierzam zacząć odżywiać się zdrowiej i włączyć aktywność fizyczną. Mąż będzie na dłuższym urlopie w grudniu więc mam nadzieję, że starania będą owocne.
reklama
Podziel się: