reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Tez karmię Bebilonem, najtańszy jest w Biedronce. Lila ulewała do ok. 4 miesiecy, później przestała, nie dawałam zagęstnika bo ona i tak miała chwilami problemy z kupą a pediatra mówił, ze przy zagęstniku mogą sie nasilić, ale pewnie nie zawsze tak jest skoro u Kasi bylo ok. Później jeszcze trochę ulewała przy zmianie mleka z 1 na 2 chociaz zmieniałam stopniowo, teraz już nie ma problemu.

Mimi pewnie pokarm nie przyjdzie, ale recepte zawsze mozesz wziąć, najwyżej nie wykupisz.

Mimi weź receptę ja też nie przystawialam i pokarmu nie miałam a w 5dobie mimo tabletek miałam taki nawał że mąż musiał jechać kupić laktator .Momentalnie piersi jak skała i gorączka .Do końca opakowania tabletek miałam pokarm.

Mimi, mam nadzieję, że ta cholera żółtaczka szybko się od Was odczepi a Tobie odpuszczą terror matki karmiącej :) super, że się dobrze czujesz, miło się czyta takie posty :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi weź receptę ja też nie przystawialam i pokarmu nie miałam a w 5dobie mimo tabletek miałam taki nawał że mąż musiał jechać kupić laktator .Momentalnie piersi jak skała i gorączka .Do końca opakowania tabletek miałam pokarm.
Ooo widzisz. To jutro idę po receptę. A to sa jakieś hormony czy co?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zależy co dostaniesz ja miałam bromergon przy pierwszej tabletce powiedzieli mi że w drzwi po nich mogę nie trafić i dlatego na noc dostawałam :p Nie było tak źle tylko ciągły ból głowy.

Okropne opóźnienie dziś było, a jeszcze mały nie współpracował i musiałam wyjść, zjeść coś słodkiego, pochodzić i wrócić. No ale jestem już po :)
Synuś na 100% :) 464 gramy szczęścia :) wszystko dobrze, maluszek zdrowy, żadnych wad nie wykryła gin. Mały fikał i obracał się, ale buźki nie chciał pokazać za nic w świecie :p po kilku pierniczkach w czekoladzie, spacerku i groźbie, że nie dostanie słodyczy pokazał się :p
Jestem szczęśliwa, że wszystko dobrze i spokojniejsza :)

9909491_DSC_0003.JPG

reklama
Do góry