reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Mimi jakie piękne włoski na Filipek
Cieszę się, że nie masz poporodowej traumy, mam nadzieję że raz dwa wrócisz do formy
Colorado, jak temperatura?
Cieszę się, że nie masz poporodowej traumy, mam nadzieję że raz dwa wrócisz do formy
Zuza87
Mimi śliczny synuś:* A jak z karmieniem? Nikt Cię nie terroryzuje za to że nie chcesz karmić piersią?
Jak mija sobota? Mi leniwe,nic się nie chce...:/
Wczoraj mąż dał mi tel w prezencie z okazji: urodzenia dziecka,urodzin,imienin i rocznicy.Trochę mu się nazbierało zaległości :/ Ale zrehabilitował się więc wybaczam Zwłaszcza że moim poprzednim smartfonem miałam ochotę wczoraj rzucić o ścianę bo się ciągle zawieszał...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj mąż dał mi tel w prezencie z okazji: urodzenia dziecka,urodzin,imienin i rocznicy.Trochę mu się nazbierało zaległości :/ Ale zrehabilitował się więc wybaczam Zwłaszcza że moim poprzednim smartfonem miałam ochotę wczoraj rzucić o ścianę bo się ciągle zawieszał...
Mimi2330
Jeśli nie będzie zoltaczki to myślę że w poniedziałek [emoji1]Mimi, fajnie, że piszesz. Cieszę że poród bez problemów, chyba przełamałaś złą passę tutaj Filip jest cudny! Nabierajcie sił i odpoczywajcie. Wiadomo kiedy Was wypuszczą?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli któraś ma za sobą traumatyczny poród i decyduje się na kolejne dziecko to ja wam mówię - szukajcie lekarza który zapewni wam cc
Ja już ładnie wstaje i chodzę. Oczywiście jestem na przeciwbólowych . Mam nadzieję ze będzie się ładnie goilo choć faldka zwisa :/
Mimi2330
Co jest najśmieszniejsze ma ciemne włosy A na środku z przodu biały pukielek.... pewnie tak mu zostanie. U męża w rodzinie jeden chłopak tak maMimi jakie piękne włoski na Filipek
Mimi2330
Dzięki kochana [emoji5]Mimi śliczny synuś:* A jak z karmieniem? Nikt Cię nie terroryzuje za to że nie chcesz karmić piersią?
Oczywiście Panie od laktacji przychodzą i dostawiaja mi małego ale nie mam pokarmu. Jest dokarmiany butla chyba mlekiem hipp
Zuza87
Mój kolega miał białe włosy w jednym miejscu i rzęsy przy prawym oku
U nas w szpitalu też był hipp,to dość drogie mleko:/ Kurcze dali by spokój...Jak ktoś świadomie podejmuje decyzję że nie chce karmić to powinni dać spokój. Niby dzieci są nasze a jednak wszędzie się wtrącają...
U nas w szpitalu też był hipp,to dość drogie mleko:/ Kurcze dali by spokój...Jak ktoś świadomie podejmuje decyzję że nie chce karmić to powinni dać spokój. Niby dzieci są nasze a jednak wszędzie się wtrącają...
reklama
Colorado1989
Szafirek, dziś spadła do 36,8, czuje się też lepiej, wczoraj miałam niezłe rewolucje żołądkowe (zmulenie, ból brzucha, biegunka), ale dziś ok. Więc pewnie jeszcze następny cykl starań przed nami, a to jakieś rewelacje bakteryjne były[emoji14] wczoraj na usg dowcipnym gin się dosłownie zapytał "a co to masz za świecące jelita?!" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mimi, super, że tak szybko dochodzisz do siebie. Psychika jest mega ważna! Jak nie jest się zdołowanym jakimiś przeżyciami, to łatwiej wszystko idzie. Trzymam za Was kciuki, abyście jak najszybciej wyszli ze szpitala [emoji110]
Zuza, to nawet nie najgorszy patent z taką kumulacją prezentową [emoji108] mój tel też się kończy, ale narazie nie myślę o nowym, bo ciągle jakieś wydatki :/ nie mówiąc już o tym ile samo dążenie do zaciążenia kosztuje :/
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, super, że tak szybko dochodzisz do siebie. Psychika jest mega ważna! Jak nie jest się zdołowanym jakimiś przeżyciami, to łatwiej wszystko idzie. Trzymam za Was kciuki, abyście jak najszybciej wyszli ze szpitala [emoji110]
Zuza, to nawet nie najgorszy patent z taką kumulacją prezentową [emoji108] mój tel też się kończy, ale narazie nie myślę o nowym, bo ciągle jakieś wydatki :/ nie mówiąc już o tym ile samo dążenie do zaciążenia kosztuje :/
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: