reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Gratulacje!!! [emoji175][emoji255][emoji258]

oar8csqvca3w8vmb.png

Mimi gratuluję. Dużo zdrowia dla Was, piękny synek, no cudo:)

Zuza co do diety to zaczynaliśmy od kleiku kukurydzianego. Filip pije go z butelki. W ogóle mam wrażenie że te kaszki są rzadkie zeby karmić z łyżeczki. Pierwsze warzywka podawałam ze słoiczka, później już sama gotowałam zupki: jarzynowa, dyniowa i z cukini. Do zupek dodaje oliwę z oliwek i kaszke manną. Od 5 miesiąca doszedł do zupy królik. Teraz czasami podam słoiczek żeby było jakieś urozmaicenie. Tym bardziej że nie wiem jak dodać np kukurydzę do zupy, a w sloiczkach już jest dodana. Raczej wybieram te dania których nie jestem w stanie sama ugotować. Zupki gotuję na wodzie z butelki. Na parze przygotowuje lososia. Co do przypraw to od niedawna daje szczypte soli i cukru, ale to nie zawsze.Jak coś pominęłam to pisz, co wiem to odpisze.

Ząbków u nas brak. Niestety. We wtorek idziemy do szczepienia to poproszę pediatra zeby mu tam pozagladala i oceniła ile jeszcze czasu minie zanim pojawi się ząbek, o ile w ogóle można to ocenić.

reklama
Dzięki dziewczyny :*
Ogólnie cc było ekspresowe i nieproblematyczne. Dali radę mnie prZenieść hehe [emoji16]
Ja czuję się w miarę choć brzuch boli strasznie. Podnioslam się po 10 godzinach. Ból niesamowity. Przeszłam jedynie do innej sali i kazała się kłaść. DZiś od rana znów wstawanie ale już na dłużej. Znów będzie ból ; (
PrzeZ noc mialam się wyspać bo mały jest na obserwacji a ja co chwila się budzę i słyszę jak on płacze [emoji54]

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry