reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Jeszcze czekam.... wchodzę za ok. 30min [emoji58][emoji58][emoji58]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dziewczyny może ta wiedza się przyda. Byłam dziś z mała na kontroli u lekarza. Mała waży 4300g ładnie przybiera. Z rączka też ok. Lekarka powiedziała że jako ze pozostał jej z życia płodowego otwór owalny to szczepionki 5w1 jest dla takiego dziecka refundowana. A kardiolog mówił o tym otworzę ze to nic groźnego wielu dzieciom zwłaszcza urodzonych przed czasem tak zostaje.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Już po wizycie.
Młody waży już 3kg!!!! Jest większy o 2tygodnie! Wymiary ma na 37+1 [emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]
Jestem w szoku hehe
Dostałam zwolnienie na 3tyg do 5.11 i jeśli przetrwam to robimy cięcie. Ja to się do niej już 2.11 zglosze [emoji23]
No powiem Wam ze czuję ta masę mojego dziecka....

hchy43r8h8l5x99d.png

O no to chłopaczek przyrósł :D a poza tym wszystko ok? Skomentowała wagę albo cukry? Mimi, a to Ty pracujesz cały czas? [emoji33] No to już zaraz będzie [emoji64][emoji16]

Jk, fajnie, że u Was dobre wieści. A Ty jak się czujesz?

Powiem Wam, że odstawienie cukrów dużo daje. W ogóle nie jestem głodna i muszę czasem się zmusić do posiłku, a to do mnie niepodobne [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nie.... nie pracuje. Nie dałabym rady mimo, ze miałam pracę siedzaca.
Waga plus 2.5kg jedynie jak zerknela na wagę to mówi nooo już niedługo ;)
A o cukry nie pytała. Szczerze mówiąc to przez ostatni miesiąc nie mierzylam :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja sie czuje tragicznie. Wszyscy mówili że dwa tygodnie i nie będę czuć szwów a jednak je czuje. Lecę na przeciwbolowkach. Młoda nie chce jeść piersi więc mogę.
Dzisiaj dopadł mnie kryzys. Niby teściowa pomaga Ale czuje sie ze lekko nie daje rady... z utęsknieniem czekam jak mój narzeczony wyjdzie ze szpitala...
Mimi a jak Twoje cukry masz w normie? Teraz powinny być niższe bo coraz bliżej porodu.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jk89 mam nadzieję ze go niedługo wypuszcza i będzie w stanie Ci pomagać. Wyobrażam sobie jak jest ciężko samej wszystko ogarniać.... Ale trzymaj się. Dasz radę :*
Cukrów nie mierze już z miesiąc :/
Ale może jutro sprawdzę ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry