reklama
Dziewczyny może ta wiedza się przyda. Byłam dziś z mała na kontroli u lekarza. Mała waży 4300g ładnie przybiera. Z rączka też ok. Lekarka powiedziała że jako ze pozostał jej z życia płodowego otwór owalny to szczepionki 5w1 jest dla takiego dziecka refundowana. A kardiolog mówił o tym otworzę ze to nic groźnego wielu dzieciom zwłaszcza urodzonych przed czasem tak zostaje.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Fanka BB :)
Już po wizycie.
Młody waży już 3kg!!!! Jest większy o 2tygodnie! Wymiary ma na 37+1 [emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]
Jestem w szoku hehe
Dostałam zwolnienie na 3tyg do 5.11 i jeśli przetrwam to robimy cięcie. Ja to się do niej już 2.11 zglosze [emoji23]
No powiem Wam ze czuję ta masę mojego dziecka....
Młody waży już 3kg!!!! Jest większy o 2tygodnie! Wymiary ma na 37+1 [emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]
Jestem w szoku hehe
Dostałam zwolnienie na 3tyg do 5.11 i jeśli przetrwam to robimy cięcie. Ja to się do niej już 2.11 zglosze [emoji23]
No powiem Wam ze czuję ta masę mojego dziecka....
Ka.2606
Fanka BB :)
O no to chłopaczek przyrósł a poza tym wszystko ok? Skomentowała wagę albo cukry? Mimi, a to Ty pracujesz cały czas? [emoji33] No to już zaraz będzie [emoji64][emoji16]
Jk, fajnie, że u Was dobre wieści. A Ty jak się czujesz?
Powiem Wam, że odstawienie cukrów dużo daje. W ogóle nie jestem głodna i muszę czasem się zmusić do posiłku, a to do mnie niepodobne [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jk, fajnie, że u Was dobre wieści. A Ty jak się czujesz?
Powiem Wam, że odstawienie cukrów dużo daje. W ogóle nie jestem głodna i muszę czasem się zmusić do posiłku, a to do mnie niepodobne [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie czuje tragicznie. Wszyscy mówili że dwa tygodnie i nie będę czuć szwów a jednak je czuje. Lecę na przeciwbolowkach. Młoda nie chce jeść piersi więc mogę.
Dzisiaj dopadł mnie kryzys. Niby teściowa pomaga Ale czuje sie ze lekko nie daje rady... z utęsknieniem czekam jak mój narzeczony wyjdzie ze szpitala...
Mimi a jak Twoje cukry masz w normie? Teraz powinny być niższe bo coraz bliżej porodu.
Dzisiaj dopadł mnie kryzys. Niby teściowa pomaga Ale czuje sie ze lekko nie daje rady... z utęsknieniem czekam jak mój narzeczony wyjdzie ze szpitala...
Mimi a jak Twoje cukry masz w normie? Teraz powinny być niższe bo coraz bliżej porodu.
reklama
Podziel się: