reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Ciekawe czy u nas mierzą. Będę musiała poprosić pewnieMiala w szpitalu mierzony cukier, później już nie.
Ale po zwiększonej insulinie do obiadu wynik 113.Jk spokojnie, też się bałam i mam zdrowa córeczkę mimo cukrzycy. Bardzo dobry cukier, nie stresuj się.
A z partnerem to cos poważnego?
A z moim partnerem to nie wiadomo w sumie. Robily mu się takie guzki na skórze zwłaszcza na nodze przez co nie mógł chodzi. A okazało się że ma za mało białych krwinek. Leży w szpitalu od 08.08 i cały czas szukają. Dzisiaj miał konsultacje hematologa. Wierzę w to że do końca tygodnia co wypuszcza bo dla mnie coraz ciężej jest....
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
oluchapoducha
hej dziewczyny a dla mnie dziwne było to że po urodzeniu nie badali mojej córce jaką ma grupę krwii, a jak to było u waszych dzieci?
chciałam jej zrobić przy okazji innych badań jak skonczyła 3ms ale nie udało się pobrać aż tyle krwii i do tej pory nie wiem jaką ma grupę :/ a isc specjalnie ją kłuć.... pediatra mówiła że jak bedzie pilna potrzeba w razie wypadku np. to sami zbadją w szpitalu.... nie wiem co o tym sądzić....
chciałam jej zrobić przy okazji innych badań jak skonczyła 3ms ale nie udało się pobrać aż tyle krwii i do tej pory nie wiem jaką ma grupę :/ a isc specjalnie ją kłuć.... pediatra mówiła że jak bedzie pilna potrzeba w razie wypadku np. to sami zbadją w szpitalu.... nie wiem co o tym sądzić....
asia333podlasie
U Gabrysia robili ale tylko na potrzeby szpitala noe wpisali jej do ksiazeczki zdrowia trzeba samemu robic.
oluchapoducha
ok dzieki za odp
kasia0121
kattaya dziękuję za radę. Wypróbuję to leżenie na brzuszku
Asia Podlasie Filip kończy dzisiaj 4 miesiące.
Jk spokojnie z tymi przypadlosciami. Jesteś pod opieką lekarza i on wie co robi. Ja brałam acard do 37 tyg. ciazy i dopegyt i Filip urodził się zdrów jak ryba. U Was też tak bedzie
oluchapoducha u nas noworodkom nie robią grupy krwi, chyba że coś niedobrego się dzieje z dzieckiem.
Asia Podlasie Filip kończy dzisiaj 4 miesiące.
Jk spokojnie z tymi przypadlosciami. Jesteś pod opieką lekarza i on wie co robi. Ja brałam acard do 37 tyg. ciazy i dopegyt i Filip urodził się zdrów jak ryba. U Was też tak bedzie
oluchapoducha u nas noworodkom nie robią grupy krwi, chyba że coś niedobrego się dzieje z dzieckiem.
reklama
Podziel się: