reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Colorado [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja to bym sama pedzila do labo hehe a siedzialabym jak na szpilkach

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
No ja nie siedzę jak na szpilkach, bo większa szansa na to, że nic nie wyszło przez to to nawet nie chce mi się znać wyniku [emoji17]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kattaya, więc informuję, że wiemy, że nic nie wiemy [emoji16]

Wyszła mi 1,01. W norma jest napisane, że poniżej 1 to nie ciąża...

Nie będę brać teraz jeszcze progesteronu, lekarz kazał dopiero jeśli beta będzie powyżej 15, pójdę w poniedziałek na powtórne badanie bety i zobaczymy, czy rośnie, czy spada. Albo wcześniej @ przyjdzie.

6.08 dostałam zastrzyk z pregnylu (11 dni temu, nie powinien utrzymywać się już w organizmie...)

9.08 byłam u gina, powiedział, że pęcherzyk pękł. Więc pękł pewnie albo 7 albo 8.08.

Przytulanie z największą szansą było 6.08 i 8.08.

Czytałam, że zagnieżdżenie trwa nawet do 12 dni... Może niedawno się dopiero zagnieździło? No zbaranieć idzie ...

No właśnie może nie wszystko zaprzepaszczone, zobaczymy. Nie mam na ten miesiąc tamponów i clo też nie dokupowałam ... [emoji16]

reklama
Do góry