reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Raczej kolo 10. Dziecko, lozysko, troche krwi (masz jej w tej chwili znacznie wiecej niz zwykle) woda... przed ciaza wazylam 94,7, do porodu 118, po porodzie 108kg. Sorry - tydzien po porodzie.

reklama
weronkazzz połóg czy nie - dupa mi urosła i trzeba zacząć dietowanie, bo chyba sobie aortę przegryzę z rozpaczy. Brrr...

nadalka - i tak przy mnie jesteś jak szczupaczek więc spoko :D

dzewelajna - trzymam kciuki i wysyłam fluidy płodności :) Ja jestem na etapie zastanawiania się jakie by tu środki anty wprowadzić :)

Dobry wieczór ;)) przyszłam trochę po marudzić, od wczoraj co zjem to czuje że stoi mi na żołądku i w ogóle tak jakoś mi ciężko ;| cały dzień spać mi się chce, Jasiek też jakiś w brzuszku mało aktywny, jakoś dziwnie palce mi drętwieją u rąk- myslicie, że magnez by pomógł? Wrrr i jeszcze zęby mnie bolą ;| nigdy w życiu nie psuły mi się zęby tak ja teraz podczas ciąży :szok: Te przyszłe i obecne mamy- niedługo zrzucimy zbędne kilosy ;D

zaniedbalam Was troche-wybaczcie ale bieganie po lekarzach mnie wykancza :(.

z diety cukrzycowej wywnioskowalam jeden plus: troche mi ubylo, ale odstawilam ja bo mi sie paski skonczyly i czekalam na zamowione i teraz sie nie moge zebrac by wrocic do niej... tesciowie mnie tak dzis rozpiescili roladka z bita smietana i galaretka ze nawet nie myslalam ile cukru moge miec...pewnie wartosc masakryczna.

juz zapowiedzialam ze jak nie bede mogla karmic cycem to dieta i nie ma zmiluj:-)
jeszcze 2 miesiace i 8dni do terminu a juz sie nie moge doczekac. nie chodze ja sie tocze! albo kiwam jak kaczka... :-(

oj znam to toczenie się... :)

december, właśnie, są jakieś dobre metody anty po porodzie, jak się jeszcze okresu nie ma? nie mowie w pologu, kiedy to moze byc ciezko z seksem, tylko potem, kiedy okres sie na przyklad przez 3 miesiace nie pojawia...

Witam po weekendzie, po spotkaniu teściów z moimi rodzicami po prostu bajka:)

Składaliśmy dzisiaj łóżeczko z Darlandu, byłoby do czego się przyczepić w sensie wykonania, ale powiedzmy, że jestem zadowolona:)

Wyprałam bieliznę Zuzki i spakowałam do torby do szpitala, muszę ją jeszcze wyprasować??

reklama
Do góry