reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja mam d3 2x dziennie po 2000 iu, czyli razem dziennie 4000 iu. Kupuję na doz.pl w opakowaniach po 120tbl za 14 zł
Co lekarz to inne zalecenia, znam to ale teraz czuję się ok jeśli lubicie eksperymentować kulinarnie to z mojego doświadczenia wynika, że przy takiej diecie dobrze sprawdzają się dania kuchni hinduskiej (np curry z bobem, fasolą, kalafiorem, co tam sobie chcecie ), można tego więcej ugotować i mieć na kikka razy. Fajnie sycą też.
Miałam zalecenie odstawić na amen pieczywo, ale po 2 tygodniach się poddałam i jem je, ale o wiele mniej (1 kromke dziennie). No i staram się, żeby były te 4 posiłki w ciągu dnia, na drugie śniadanie wypijam sok z wyciskanych owoców albo wciągam jakieś jabłuszko dzięki temu nie mam takich napadów głodu jak wcześniej, bo wtedy to byłam gotowa zabić za jedzenie :x
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Co lekarz to inne zalecenia, znam to ale teraz czuję się ok jeśli lubicie eksperymentować kulinarnie to z mojego doświadczenia wynika, że przy takiej diecie dobrze sprawdzają się dania kuchni hinduskiej (np curry z bobem, fasolą, kalafiorem, co tam sobie chcecie ), można tego więcej ugotować i mieć na kikka razy. Fajnie sycą też.
Miałam zalecenie odstawić na amen pieczywo, ale po 2 tygodniach się poddałam i jem je, ale o wiele mniej (1 kromke dziennie). No i staram się, żeby były te 4 posiłki w ciągu dnia, na drugie śniadanie wypijam sok z wyciskanych owoców albo wciągam jakieś jabłuszko dzięki temu nie mam takich napadów głodu jak wcześniej, bo wtedy to byłam gotowa zabić za jedzenie :x
Colorado1989
Mimi, a tam są przepisy, czy objaśnienia ogólnie dot. Tego, jak jeść??
Colorado1989
Dzięki Mimi, jak będę gdzieś widzieć, to może kupię albo pożyczę chociaż trochę internet kiedyś przeszukałam i na tego pana się natknęłam. Jedno z najlepszych podejść do jedzenia, jakie widziałam. W sensie takie najbardziej rozsądne. Bo w dietetyków to zwątpiłam po tych farmazonach, które otrzymałam wraz z dietą rozpisaną
Inka1985
Witajcie. Zaraz wezmę się za robienie przetworów na zimę. Ogórki i ketchup. Wczoraj zaliczyłam ostatnie zakupy przed porodem w smyku . Przeceniona o 50%
Załączniki
Mimi2330
Jaka cena za monitor oddechu? Pewnie sporo w smyku.
Jk i jaki miałaś cukier po śniadaniu?
Ja zmierzylam dwa razy raz po raz i miałam wyniki 117 i 110.
A Wy jak mierzycie to odliczacie godzinę od rozpoczęcia czy zakończenia posiłku? Bo ja to jak skończę jeść to wtedy odliczam
Jk i jaki miałaś cukier po śniadaniu?
Ja zmierzylam dwa razy raz po raz i miałam wyniki 117 i 110.
A Wy jak mierzycie to odliczacie godzinę od rozpoczęcia czy zakończenia posiłku? Bo ja to jak skończę jeść to wtedy odliczam
reklama
Podziel się: