reklama
1
169849
Gość
Mimi co ty babo masz do swojej figury!! [emoji35]
Ja dzis zaczynam 35tc.
Ja dzis zaczynam 35tc.
parampampam
Fanka BB :)
Mimi, Paulina, wy obie nie powinnyscie mieć nic do swoich figur, świetnie wyglądacie
Ja dzisiaj ogarnęłam na szybko mieszkanie i usmazylam tonę naleśników z serem, mąż też eksperymentuje w kuchni i robi mi domowe ptasie mleczko. Ciekawe, co z tego wyjdzie
Zauważyłam, że córka zaczyna szaleć, jak długo nie jem, a jak tylko zjem to zaraz zasypia
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Ja dzisiaj ogarnęłam na szybko mieszkanie i usmazylam tonę naleśników z serem, mąż też eksperymentuje w kuchni i robi mi domowe ptasie mleczko. Ciekawe, co z tego wyjdzie
Zauważyłam, że córka zaczyna szaleć, jak długo nie jem, a jak tylko zjem to zaraz zasypia
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Colorado1989
Fanka BB :)
Super dziewczyny wyglądacie, nie dorzucajcie sobie jeszcze jakiś wagowych wyrzutów, bo serio nie ma po co! :-)
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
1
169849
Gość
Ja w ciazy nie narzekam na swoj wyglad, bo spodziewalam sie ze bedzie gorzej. Jestem mile zaskoczona i takie samopoczucie mogloby mnie juz nie opuszczac Niestety po ciazy biore sie za siebie bo chyba glowa dojrzała do zmian. Poza tym kocham mode i dobrze wygladac i chcialabym w koncu moc ubrac sie w kazdym sklepie i nosic super rzeczy.
Jestem z siebie dumna. Poprasowalam. Ulozylam w szufladach. Jeszcze tylko spakowac torby i bede gotowa na przyjscie na swiat mojej corki.
Jestem z siebie dumna. Poprasowalam. Ulozylam w szufladach. Jeszcze tylko spakowac torby i bede gotowa na przyjscie na swiat mojej corki.
reklama
1
169849
Gość
Zuza omg tetry byly najgorsze :/
Beda fotki, ale musze jeszcze dopiescic pokoj.
Beda fotki, ale musze jeszcze dopiescic pokoj.
Podziel się: