reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mimi co ty babo masz do swojej figury!! [emoji35]

Ja dzis zaczynam 35tc.
1499510891-aaaaaa.jpeg

Mimi, Paulina, wy obie nie powinnyscie mieć nic do swoich figur, świetnie wyglądacie :)

Ja dzisiaj ogarnęłam na szybko mieszkanie i usmazylam tonę naleśników z serem, mąż też eksperymentuje w kuchni i robi mi domowe ptasie mleczko. Ciekawe, co z tego wyjdzie :D

Zauważyłam, że córka zaczyna szaleć, jak długo nie jem, a jak tylko zjem to zaraz zasypia :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Żebyście mnie na żywo zobaczyly ;) 107kg żywej wagi hehe

Paulina super brzuszek i wcale nie duży [emoji4] Fajna kiecka :)

Parampampam a moi pojechali na obiad do teściów. Ja sobie zrobiłam znów bob i leniuchuje [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Super dziewczyny wyglądacie, nie dorzucajcie sobie jeszcze jakiś wagowych wyrzutów, bo serio nie ma po co! :-)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Podpisuję się pod tym co napisała Colorado w 100% :) Chyba powoli zaczynam Wam zazdrościć tych brzuszków :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciazy nie narzekam na swoj wyglad, bo spodziewalam sie ze bedzie gorzej. Jestem mile zaskoczona i takie samopoczucie mogloby mnie juz nie opuszczac :) Niestety po ciazy biore sie za siebie bo chyba glowa dojrzała do zmian. Poza tym kocham mode i dobrze wygladac i chcialabym w koncu moc ubrac sie w kazdym sklepie i nosic super rzeczy.

Jestem z siebie dumna. Poprasowalam. Ulozylam w szufladach. Jeszcze tylko spakowac torby i bede gotowa na przyjscie na swiat mojej corki. :)

1499542533-aaaaaa.jpeg

1499542538-aaaaaa.jpeg

1499542543-aaaaaa.jpeg

1499542548-aaaaaa.jpeg

Pięknie obie wyglądacie dziewczyny:* Rewelacja:*
Paulina ślicznie to wygląda:) Mi jeszcze zostały pieluszki tetrowe do poprasowania:) Nadal czekamy na fotki pokoiku Kalinki;)

reklama
Do góry