reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Cześć Colorado, fajnie, że dołączyłaś :) Mnie też dopiero to forum narchnęło do poważnych planów...

Dużo tych przypadłości Ci się nazbierało :/ Masz dobrego endokrynologa?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Colorado, fajnie, że dołączyłaś :) Mnie też dopiero to forum narchnęło do poważnych planów...

Dużo tych przypadłości Ci się nazbierało :/ Masz dobrego endokrynologa?

Mam 4 endokrynologa z rzędu. Nie wiem, czy istnieje dobry :) chociaż ten najnowszy dokonał poprawy u mnie, bo w końcu udało mi się trochę schudnąć ...

Na tym forum właśnie widać sympatię i empatię, co pewnie dla nie jednej z forumowiczek stanowiło "natchnienie". W internecie jak się szuka o otyłości w ciąży, to wychodzi tylko jedno - tylko nieodpowiedzialne kobiety na to się decydują i jeszcze robią problem innym [emoji47] czy tylko ja mam takie wrażenie?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie tylko Ty niestety :( a spotkały Cię jakieś duże nieprzyjemności w związku z planowaniem? Ja ostatnio poszłam do fajnej dietetyczki, która powiedziała, że nie ma co czekać a w ciąży się mną zajmie. Zawsze raźniej, że nie wszyscy krytykują :)

8690137_20170630_155856-1.jpg

20tc ;) bardziej widać sadelko na plecach ; )

hchy43r8h8l5x99d.png

Colorado witaj i powodzenia:) A gadaniem innych sie nie przejmuj...
Mimi kciuki za wizytę. Laska z Ciebie:)
Zuza w jakim banku masz konto?

Witam Colorado! Trzymam za Ciebie kciuki i jestem pewna, że się uda :) też miałam wspomaganie owulacji i mi po takim wspomaganiu się właśnie udało. I też mam pcos i jeden jajnik wyłączony z działania :) miałam zaburzona prolaktyne, ale mi gin wyrównał.

Ja urodze pierwsze dziecko w wieku 31 lat, więc mnie nie przebijesz :D

Otyli ludzie mają przesrane w każdej dziedzinie życia i na każdej płaszczyźnie, więc i w staraniu się o dziecko nie może być przecież inaczej. Ja póki co nie miałam w związku z tym żadnych nieprzyjemności, ale boję się szpitala, czuję, że tam mogę być potraktowana jak zwierzę... Oby nie.

Kciuki dla dziewczyn dzisiaj wizytujacych!

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam Colorado! Trzymam za Ciebie kciuki i jestem pewna, że się uda :) też miałam wspomaganie owulacji i mi po takim wspomaganiu się właśnie udało. I też mam pcos i jeden jajnik wyłączony z działania :) miałam zaburzona prolaktyne, ale mi gin wyrównał.

Ja urodze pierwsze dziecko w wieku 31 lat, więc mnie nie przebijesz :D

Otyli ludzie mają przesrane w każdej dziedzinie życia i na każdej płaszczyźnie, więc i w staraniu się o dziecko nie może być przecież inaczej. Ja póki co nie miałam w związku z tym żadnych nieprzyjemności, ale boję się szpitala, czuję, że tam mogę być potraktowana jak zwierzę... Oby nie.

Kciuki dla dziewczyn dzisiaj wizytujacych!

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Tu Cię przebiję, ja już 32 na liczniku i bezdzietna [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry