reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Zuza87 na prwno mialaby Twoj rozmiar! Jak weszlam na strone internetowa to biustonosze dla karmiacych mialy baaaaaaardzo duzy zakres rozmiarow i to nie tylko tych malych :)
Co do cen: pierwszy z wczoraj kupilam za 125zl, drugi dzisiaj za 99zl a do takiego bez fiszbin, na noc i do porodu wzielam nazwe, model i rozmiar i poprosilam siostre zeby mi kupila w anglii (u nas 199zl a u niej z przesylka 130zl). Sa bardzo porządne, dobrze dobrane i gdyby nie to zapiecie z boku nikt nawet by sie nie zorientowal, ze sluza tez do karmienia :)
https://www.nursingbra-shop.co.uk/r..._5BrMlDE3R0Q2gbhpfSxOphxQymJ20BD5caAg4t8P8HAQ tutaj ten bez fiszbin :)

Dobrze dobrany biustonosz to jak dobrze dobrane buty, tym bardziej ze przy naszych rozmiarach bardzo szybko mozna sobie "zepsuc" piersi. Np. Moj biustinosz sportowy kosztowal 260zl!!! Ale szczerze Wam powiem, ze cycki w nim nawet nie drgna!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak. Mój był Przy porodzie. Przynajmniej widział jak się męczę i jak to musi boleć. Ale siedział cały czas na krześle za mną chyba z wrażenia [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png
A mój sie boi iść ze mną rodzić bo boi sie krwi;p Ale mi tak strasznie na tym zależy Ale z drugiej strony nie chce na niego jakoś tak strasznie wywierać presji.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Nic na siłę. Mój chciał sam. Ja nie chciałam żeby szedł ale jak wszystko się zaczęło i poczułam ten bol to wolałam żeby ktoś był ze mną.

hchy43r8h8l5x99d.png

Niby teraz czytam w Internecie ze ketony to nic strasznego. Białko podobno jest groźne ale co oznacza niewiem. No i bakterie. Jutro muszę powtórzyć mocz eh. Boję się jak będę musiała brać antybiotyk

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej:) Jestem po wizycie.Wszystko gra;) Mały ma ok.1900g;) Pomiary w porządku.Lekarz powiedział żeby się za wczasu nie martwić ułożeniem małego.Następna wizyta za 3tyg i wtedy pobierze próbki do badania GBS.
Mimi a skąd to?Nie przeglodziłaś się ostatnio?Bo słyszałam że od tego są ketony w moczu.Ale ja to laik jestem....
Madagos ja zamówię z Kris Line do karmienia,a na codzień noszę Gaia.A jaki masz ten sportowy?

Nie dziewczyny... to nie U mnie ;) ja jem solidnie i dużo chleba, ziemniaków, kasz... zestresowalam się. Dobrze ze w sobotę wizyta.

Zuza czyli miałaś usg? Super ze z młodym wszystko w porzadku. A Ciebie ważył? ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Na lostopadowkach dziewczyny piszą że ketony mogą świadczyć o cukrzycy i mogę mieć zlecone wcześniejsze obciążenie glukoza ; (

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry