reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witajcie. Było dzisiaj upalnie ale w cieniu posiedziałam u ojca i dałam radę. Coś nas dzisiaj wzięło na Kościół. Pojechaliśmy na 18 na mszę. Było bardzo długo bo po mszy jeszcze majówka. Mąż miał minę bezcenna bo już miał dosyć kleczenia. ☺☺☺

Zuza spodni nie było mniejszych i mąż dostał zwrot kasy. Kupił za to tabletki do zmywarki

reklama
No tak... to Wam się trafiło hehe ja u teściowej zaliczyłam spacer. Ogólnie dało się znieść ten upał ;) dziś już bardziej wietrznie u nas.

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej ;) Ale pogoda sie zapowiada na dzis i jutro... My wczoraj zaszalelismy i poszlismy na spacer na okolo jeziora Paprocany w Tychach- 8km nam to wyszlo, wiec dzis odpoczywanko i relaksik z arbuzem w rece ;) Milego dnia kobietki! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej;) Inka rozumiem Cię doskonale:( Ja dziś nie wychodzę....Okropna jest ta pogoda:( Wczoraj wyszłam dopiero po 21... Lubię kopytka ale odsmażone i posypane cukrem;)

Pewnie wszystkie dziewczyny siedzą na dworku w taką pogodę i z tad ta cisza ;)
Ja znów po raz milionowy wzięłam się za zdrowe odżywianie ;) zaczęłam liczyć kalorie.... zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja dziś na obiadek młode ziemniaczki, filet z kurczaka gotowany i zsiadłe mleczko :) ostatnio baaardzo mi smakuje ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ja własnie na odwrót,chowam się w domu dopóki upał nie zelżeje;) A Ty wychodzisz?Lubię takie obiady:) Ja dziś znowu mizeria,ziemniaczki i jajka;)

Ja wychodzę dopiero po obiedzie. Ale raczej siedzę lub leżę na kocyku W cieniu [emoji4]
Myślałam ze jak będę siedziała w domu to będę bardziej aktywna... jakieś spacery itd a tu lipa....
Kurna zastoje się jak staruszka :D

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Cześć dziewczyny :) Oj te upały mnie wykańczają :( Cały weekend spędziłam w domu zaczęły się obrzęki bardzo mocne bóle brzucha. Zuza ja jak Ty unikam słońca mój syn śmieje się ze mnie że jak wampir na zakupy z samego rana ;) Mimi powodzenia z tym liczeniem kalorii byle nie do pierwszej zachcianki ;)
c55fskjojcqm7koh.png

Do góry