reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Witajcie. Było dzisiaj upalnie ale w cieniu posiedziałam u ojca i dałam radę. Coś nas dzisiaj wzięło na Kościół. Pojechaliśmy na 18 na mszę. Było bardzo długo bo po mszy jeszcze majówka. Mąż miał minę bezcenna bo już miał dosyć kleczenia. ☺☺☺

Zuza spodni nie było mniejszych i mąż dostał zwrot kasy. Kupił za to tabletki do zmywarki

reklama
No tak... to Wam się trafiło hehe ja u teściowej zaliczyłam spacer. Ogólnie dało się znieść ten upał ;) dziś już bardziej wietrznie u nas.

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej ;) Ale pogoda sie zapowiada na dzis i jutro... My wczoraj zaszalelismy i poszlismy na spacer na okolo jeziora Paprocany w Tychach- 8km nam to wyszlo, wiec dzis odpoczywanko i relaksik z arbuzem w rece ;) Milego dnia kobietki! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej;) Inka rozumiem Cię doskonale:( Ja dziś nie wychodzę....Okropna jest ta pogoda:( Wczoraj wyszłam dopiero po 21... Lubię kopytka ale odsmażone i posypane cukrem;)

Pewnie wszystkie dziewczyny siedzą na dworku w taką pogodę i z tad ta cisza ;)
Ja znów po raz milionowy wzięłam się za zdrowe odżywianie ;) zaczęłam liczyć kalorie.... zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja dziś na obiadek młode ziemniaczki, filet z kurczaka gotowany i zsiadłe mleczko :) ostatnio baaardzo mi smakuje ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ja własnie na odwrót,chowam się w domu dopóki upał nie zelżeje;) A Ty wychodzisz?Lubię takie obiady:) Ja dziś znowu mizeria,ziemniaczki i jajka;)

Ja wychodzę dopiero po obiedzie. Ale raczej siedzę lub leżę na kocyku W cieniu [emoji4]
Myślałam ze jak będę siedziała w domu to będę bardziej aktywna... jakieś spacery itd a tu lipa....
Kurna zastoje się jak staruszka :D

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Cześć dziewczyny :) Oj te upały mnie wykańczają :( Cały weekend spędziłam w domu zaczęły się obrzęki bardzo mocne bóle brzucha. Zuza ja jak Ty unikam słońca mój syn śmieje się ze mnie że jak wampir na zakupy z samego rana ;) Mimi powodzenia z tym liczeniem kalorii byle nie do pierwszej zachcianki ;)
c55fskjojcqm7koh.png

Do góry