reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hej.
20170521_123751.jpeg
Byłam i rodziców i zrobiliśmy z mamą pierogi.

Jutro wizyta u ginka. Ciekawe jak tam bobas...

Buziaki

Załączniki

• 20170521_123751.jpeg
    20170521_123751.jpeg
    90,5 KB · Wyświetleń: 338
reklama
Hej Dziewczęta:)
Agi witaj:) Gratuluję:) To też masz starsze dzieci:) Będą pomagać:)
Agulka to faktycznie lepiej wcześniej rozwiązać.To już tak niedługo:*
My się wybraliśmy na wycieczkębdo Zielonej Góry:) Jestem na nogach od 5.i padam na nos.W Zielonej weszliśmy do galerii bo musiałam siusiu i trafiliśmy na likwidację sklepu C&A :o Nie chciałam już kupować nc dla maluszka ale bylo -50% na wszystko:o Także jednak trochę nakupiliśmy:p I dżinsy dla starszego plus japonki dla mnie;) Nie mieli tam działy ciążowego a szkoda;) Jutro wstawie foty!
Inka ale nalepiłyście pierogów:o Pochwal się z czym.Trzymam kciuki za jutro:*

Cześć :) U mnie od rana bieganina jeszcze po syna o 14 do szkoły i wolne :biggrin2: W małopolsce też gorąco aż się wszystkiego odechciewa o_O
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
I nas też gorąco. Te pogody są okropne. Wczoraj było mega zimno...
Ja bylam rano wysłać zwolnienie do pracy i przy okazji Na zakupach .
teraz trochę odpoczywam. Na obiad pójdziemy do mamy.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry