reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dowiem się w czwartek ,bo mam wizytę ale z tego co ostatnio lekarz mówił to między 20 a 26 czerwca .Ostatnio juz w szpitalu dostałam sterydy na szybszy rozwój płuc .O jak ładnie Dominik :* A u nas po wielu bojach z mężem syn zadecydował i jest Michaś :) Wiem ,że nerwy są ale dobrze wiesz ,że jeśli Ty się denerwujesz to malutki źle to znosi .
c55fskjo1wwtjzxe.png

reklama
Aż tak się nie denerwuę,a maleńki aktywny jak zawsze:)
Jej to Ty już niedługo będziesz tulić maluszka:) Który to będzie tydzień ciąży?A cesarka z jakiego powodu?My też nie mogliśmy się dogadać,ale jakoś się w końcu udało:)

To będzie 37 tydzień mały od samego początku jest o prawie 2 tygodnie większy .W czwartek dowiem się ile wazy ,bo w 29 tygodniu ważył już 1778 :) A cesarkę mam mieć ,bo mam nadciśnienie indukowane ciążą do tego cukrzycę i niedoczynność tarczycy i boją się mnie trzymać dłużej a do tego jeszcze mam zrosty przez endometriozę i poród siłami natury odpada ;)
c55fskjo1wwtjzxe.png

Hej dziewczyny!
O ja sie z wami przywitam. U mnie poczatek 7 tygodnia. Przed ciaza 116, po 2 tyg. 114.7 przy wzroscie 172. Jak tykko zrobilam test batdzo zaczelam uwazac na to co jem.
Ciesze sie ze sa tutaj mamusie takie jak ja!
Teraz najwazniensze zadbac o zdrowko swoje i dziecka ! Termin mam na stycznia wiec jeszcze dluga droga przede mna .

Hej dziewczyny!
O ja sie z wami przywitam. U mnie poczatek 7 tygodnia. Przed ciaza 116, po 2 tyg. 114.7 przy wzroscie 172. Jak tykko zrobilam test batdzo zaczelam uwazac na to co jem.
Ciesze sie ze sa tutaj mamusie takie jak ja!
Teraz najwazniensze zadbac o zdrowko swoje i dziecka ! Termin mam na stycznia wiec jeszcze dluga droga przede mna .
Witamy!
Ja mam na listopad

hchy43r8h8l5x99d.png

@parampampam
Ogolnie to moja 3 ciaza, aczkolwiek pierwsza z tak duza nadwaga, no i corki maja juz 6 i 10 lat! Takze dawne dzieje :-)

Ogolnie czuje sie dobrze, tylko mam mdlosci i wizyty w toalecie spowodowane wymiotami. Kazda ciaza jest inna i dosjonale tu sie to sprawdza.
W srode ide na pierwsza wizyte do gin. Juz nie moge sie doczekac !

reklama
Do góry