reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dowiem się w czwartek ,bo mam wizytę ale z tego co ostatnio lekarz mówił to między 20 a 26 czerwca .Ostatnio juz w szpitalu dostałam sterydy na szybszy rozwój płuc .O jak ładnie Dominik :* A u nas po wielu bojach z mężem syn zadecydował i jest Michaś :) Wiem ,że nerwy są ale dobrze wiesz ,że jeśli Ty się denerwujesz to malutki źle to znosi .
c55fskjo1wwtjzxe.png

reklama
Aż tak się nie denerwuę,a maleńki aktywny jak zawsze:)
Jej to Ty już niedługo będziesz tulić maluszka:) Który to będzie tydzień ciąży?A cesarka z jakiego powodu?My też nie mogliśmy się dogadać,ale jakoś się w końcu udało:)

To będzie 37 tydzień mały od samego początku jest o prawie 2 tygodnie większy .W czwartek dowiem się ile wazy ,bo w 29 tygodniu ważył już 1778 :) A cesarkę mam mieć ,bo mam nadciśnienie indukowane ciążą do tego cukrzycę i niedoczynność tarczycy i boją się mnie trzymać dłużej a do tego jeszcze mam zrosty przez endometriozę i poród siłami natury odpada ;)
c55fskjo1wwtjzxe.png

Hej dziewczyny!
O ja sie z wami przywitam. U mnie poczatek 7 tygodnia. Przed ciaza 116, po 2 tyg. 114.7 przy wzroscie 172. Jak tykko zrobilam test batdzo zaczelam uwazac na to co jem.
Ciesze sie ze sa tutaj mamusie takie jak ja!
Teraz najwazniensze zadbac o zdrowko swoje i dziecka ! Termin mam na stycznia wiec jeszcze dluga droga przede mna .

Hej dziewczyny!
O ja sie z wami przywitam. U mnie poczatek 7 tygodnia. Przed ciaza 116, po 2 tyg. 114.7 przy wzroscie 172. Jak tykko zrobilam test batdzo zaczelam uwazac na to co jem.
Ciesze sie ze sa tutaj mamusie takie jak ja!
Teraz najwazniensze zadbac o zdrowko swoje i dziecka ! Termin mam na stycznia wiec jeszcze dluga droga przede mna .
Witamy!
Ja mam na listopad

hchy43r8h8l5x99d.png

@parampampam
Ogolnie to moja 3 ciaza, aczkolwiek pierwsza z tak duza nadwaga, no i corki maja juz 6 i 10 lat! Takze dawne dzieje :-)

Ogolnie czuje sie dobrze, tylko mam mdlosci i wizyty w toalecie spowodowane wymiotami. Kazda ciaza jest inna i dosjonale tu sie to sprawdza.
W srode ide na pierwsza wizyte do gin. Juz nie moge sie doczekac !

reklama
Do góry