reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

A ja miałam dziś wizytę.
Wszystko w porządku i wygląda na to że będzie syn...
I tak oto marzenia o córce leglo w gruzach hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Paulina, śliczna z Ciebie kobieta.

Mimi, fantastycznie, że jesteście oboje zdrowi, a synek będzie oczkiem w głowie tak czy siak :)

Mam wrażenie, że szaleje z zakupami i że wydałam już mnóstwo kasy w tym miesiącu (w obawie o to ile rzeczywiście, wole tego nie sprawdzać). Pierwszy raz dzisiaj w rossmanie Pani kasjerka poprosiła mnie w pierwszej kolejności do kasy, bardzo mi się miło zrobiło, bo nigdzie, nigdy nikt się nie kwapi, żeby ustąpić ciężarnej w czymkolwiek.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Paulina ślicznie:* Wszystkie piękne jesteście:*
Mimi super że wszystko dobrze:) Chłopaki szturmują:) Kalinka i Aurelka będą mogły przebierać:)
My jedziemy do teściowej do szpitala.Wygląda na to że ostatni raz bo w czwartek ją wypisują:)

Paulina piękna jesteś

Mimi gratuluję synka. Ja byłam zawiedziona że syn a teraz cieszę się bardzo. Ważne że zdrowy.

Zuza to super że teściowa wraca.

Idę na spacer z mężem...

Zuza to dobrze ze wychodzi. Będzie jeszcze miała rehabilitację czy już nie?

Inka ja nie tyle zawiedziona co troche mi smutno ze będę sama kobitka w domu ;) no i na starość córka to jakoś inaczej hehe no ale... Tak miało być. Oby zdrowy :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Pieknie dziękuję za tak dobre slowa!! :) A wy takie tajemnicze, nie chcecie buziek pokazac.

Mimi gratki, sa tego plusy. Bedziesz jedyna krolowa w domu bez zadnej konkurencji. ;)

Zuza, mialam wlasnie pytac co z tesciowa. Ale fajnie, ze wychodzi. Oby teraz bylo tylko lepiej.

A my z mezem leniuchujemy po spacerze i obiedzie na miescie. Nie ma to jak w koldrze :D Wieczorem idziemy na imprezke takze do poczytania jutro. Milego! :)

reklama
Śliczne brzuszki nie widać po was tych kilogramów nic a nic :) Mimi gratuluję synka :)U mnie tak samo jedyną kobietą jestem nawet kot i pies rodzaju męskiego ;)
c55fskjojcqm7koh.png

Do góry