reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi jak Twój lekarz prowadzący podchodzi do otyłości w ciąży? Bo aż się boję mojemu powiedzieć ile ważę...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja pani dr jest bardzo tolerancyjna. Nigdy nie powiedziała mi nic przykrego. Jak pierwszy raz weszłam na wagę to zerknela, zanotowała wynik i tylko powiedziała żebym się nie dała za bardzo wadze. Teraz jak weszłam na wagę miałam prawie kilogram na plus to tylko zażartował że najwyżej będę miała się z czego odchudzać. Ale wstyd jest na każdej wizycie jak wlaze na wagę :/

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Moja pani dr jest bardzo tolerancyjna. Nigdy nie powiedziała mi nic przykrego. Jak pierwszy raz weszłam na wagę to zerknela, zanotowała wynik i tylko powiedziała żebym się nie dała za bardzo wadze. Teraz jak weszłam na wagę miałam prawie kilogram na plus to tylko zażartował że najwyżej będę miała się z czego odchudzać. Ale wstyd jest na każdej wizycie jak wlaze na wagę :/

hchy43r8h8l5x99d.png
Mój ginekolog ma 35 lat i jest chyba największym ciachem w tym zawodzie jakiego spotkałam [emoji23] szczerze to zastanawiam się czy go nie zmienić bo jak ja mu powiem że ważę 105 kg?

Mój ginekolog ma 35 lat i jest chyba największym ciachem w tym zawodzie jakiego spotkałam [emoji23] szczerze to zastanawiam się czy go nie zmienić bo jak ja mu powiem że ważę 105 kg?

Ja bym w życiu do takiego nie poszła :D
Za tydzień idę do faceta, po 40, gruby, brzydki i się jaka A o tak się wstydzę [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja chodzę do kobiety. I też bardzo się denerwowala przed wizytą. Ale nie było tak źle. Powiedziała tylko, że powinnam udać się do dietetyka i że będzie dobrze [emoji4]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Ja bym w życiu do takiego nie poszła :D
Za tydzień idę do faceta, po 40, gruby, brzydki i się jaka A o tak się wstydzę [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png
On mi robił w lutym łyżeczkowanie i tak pomyslam że może to jest to nie owija chłop w bawełnę spróbuję [emoji23] ale miałam iść tylko na wizytę kontrolną a tu bach okazało się że ciąża [emoji6]

reklama
Do góry