reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Chyba każdy przeżywa to inaczej, dla mnie ciąża to głównie frustracja i niepokój. Za to na dziecko czekam bardzo.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dopiero od niedawna wyluzowalam. Jestem po ciąży obumarlej w tamtym roku a obecna ciąża była zagrożona i na podtrzymaniu. W obecnej sytuacji czuję wyraźne fikolki synka i zaczynam cieszyć się ciaza.

Hej dziewczyny kroplowki to magnez wiec na skurcze to bym nie liczyla dlugo bo przy takiej ilosci magnezu na zbicie cisnienia nie ma szans na skurcze pewnie po niedzieli dowiem sie co ze mna dalrj na razie lezakuje odpoczywam a Wy mi tu sid nie smucic waga i wygladem ☺

Mimi ja też nie miałam piłeczki, tylko taki rozlany brzuch ale mi to nie przeszkadzało. Był zdecydowanie bardziej poręczny niz piłeczka:D Dla mnie też ciaża była stresująca, do końca bałam się czy dzidziuś zdrowy (z racji cukrzycy chociażby), mimo, że badania wychodziły dobrze.
Asia jak ciśnienie?

Dziś 34 dc i jest blada druga kreska ....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To gratuluję!!!!!! Jesteś w ciąży!!!!!!

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry