reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Uf całe szczęście, ze jednak okazał się uczciwy.
Ja bym to miała właśnie jako poduszeczke. Fajne :) daj foto łóżeczka jak będzie gotowe :)

reklama
Wesołych spokojnych świąt.

Ja już bycze się u rodziców. Jutro mąż będzie w pracy i wróci w poniedziałek. Siostra pojechała na święta do Karpacza. Dziwnie będzie. Na śniadaniu tylko rodzice i ja. Szkoda że pogoda taka deszczowa... Będę zmuszona siedzieć w domku.

Buziaki!!!

Slabe zdjecia bo musze zmniejszac rozdielczosc zeby wstawic ☺
Dziewczyny ja Wam tez zycze wszystkiego najlepszego pogodnych swiat mimo tej pogody. I bezproblemowych ciaz i rozwiazan ☺

Załączniki

• 20170415_185716.jpg
    20170415_185716.jpg
    546,9 KB · Wyświetleń: 70
  • 20170415_191718.jpg
    20170415_191718.jpg
    459,7 KB · Wyświetleń: 63
  • 20170415_192631.jpg
    20170415_192631.jpg
    547 KB · Wyświetleń: 71
Wesołych spokojnych świąt.

Ja już bycze się u rodziców. Jutro mąż będzie w pracy i wróci w poniedziałek. Siostra pojechała na święta do Karpacza. Dziwnie będzie. Na śniadaniu tylko rodzice i ja. Szkoda że pogoda taka deszczowa... Będę zmuszona siedzieć w domku.

Buziaki!!!
Inka zazdroszczę byczenia się;) Ja właśnie wstawiłam babkę do piekarnika. W przygotowaniach pomagał Kuba więc trwało to trochę dłużej i jest większy bałagan ale wesoło;) A za rok jeszcze drugi urwis będzie pełzał pod nogami[emoji7] Przykro mi,że mąż musi być w pracy jutro!A jak przewijak?Podoba Ci się?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia ale ślicznie:* Ładny ten niebieski kolorek:) A materac był w zestawie?Ja muszę dokupić.U nas na przyszły miesiąc będzie malowanie pokoju chłopaków. Kuba odstąpi bratu komodę i przeniesie się do szafy,super bo nie ma miejsca na drugą;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry