reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Uf całe szczęście, ze jednak okazał się uczciwy.
Ja bym to miała właśnie jako poduszeczke. Fajne :) daj foto łóżeczka jak będzie gotowe :)

reklama
Wesołych spokojnych świąt.

Ja już bycze się u rodziców. Jutro mąż będzie w pracy i wróci w poniedziałek. Siostra pojechała na święta do Karpacza. Dziwnie będzie. Na śniadaniu tylko rodzice i ja. Szkoda że pogoda taka deszczowa... Będę zmuszona siedzieć w domku.

Buziaki!!!

Slabe zdjecia bo musze zmniejszac rozdielczosc zeby wstawic ☺
Dziewczyny ja Wam tez zycze wszystkiego najlepszego pogodnych swiat mimo tej pogody. I bezproblemowych ciaz i rozwiazan ☺

Załączniki

• 20170415_185716.jpg
    20170415_185716.jpg
    546,9 KB · Wyświetleń: 66
  • 20170415_191718.jpg
    20170415_191718.jpg
    459,7 KB · Wyświetleń: 61
  • 20170415_192631.jpg
    20170415_192631.jpg
    547 KB · Wyświetleń: 66
Wesołych spokojnych świąt.

Ja już bycze się u rodziców. Jutro mąż będzie w pracy i wróci w poniedziałek. Siostra pojechała na święta do Karpacza. Dziwnie będzie. Na śniadaniu tylko rodzice i ja. Szkoda że pogoda taka deszczowa... Będę zmuszona siedzieć w domku.

Buziaki!!!
Inka zazdroszczę byczenia się;) Ja właśnie wstawiłam babkę do piekarnika. W przygotowaniach pomagał Kuba więc trwało to trochę dłużej i jest większy bałagan ale wesoło;) A za rok jeszcze drugi urwis będzie pełzał pod nogami[emoji7] Przykro mi,że mąż musi być w pracy jutro!A jak przewijak?Podoba Ci się?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia ale ślicznie:* Ładny ten niebieski kolorek:) A materac był w zestawie?Ja muszę dokupić.U nas na przyszły miesiąc będzie malowanie pokoju chłopaków. Kuba odstąpi bratu komodę i przeniesie się do szafy,super bo nie ma miejsca na drugą;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry