reklama
1
169849
Gość
Wesołych świąt babeczki! [emoji235][emoji214][emoji215][emoji213]
Zuza87
Fanka BB :)
Paulina Tobie również i wszystkim naszym ciężaróweczkom:* Wesołych i rodzinnych Świąt:*
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Inka1985
Wesołych spokojnych świąt.
Ja już bycze się u rodziców. Jutro mąż będzie w pracy i wróci w poniedziałek. Siostra pojechała na święta do Karpacza. Dziwnie będzie. Na śniadaniu tylko rodzice i ja. Szkoda że pogoda taka deszczowa... Będę zmuszona siedzieć w domku.
Buziaki!!!
Ja już bycze się u rodziców. Jutro mąż będzie w pracy i wróci w poniedziałek. Siostra pojechała na święta do Karpacza. Dziwnie będzie. Na śniadaniu tylko rodzice i ja. Szkoda że pogoda taka deszczowa... Będę zmuszona siedzieć w domku.
Buziaki!!!
asia333podlasie
Slabe zdjecia bo musze zmniejszac rozdielczosc zeby wstawic ☺
Dziewczyny ja Wam tez zycze wszystkiego najlepszego pogodnych swiat mimo tej pogody. I bezproblemowych ciaz i rozwiazan ☺
Dziewczyny ja Wam tez zycze wszystkiego najlepszego pogodnych swiat mimo tej pogody. I bezproblemowych ciaz i rozwiazan ☺
Załączniki
Zuza87
Inka zazdroszczę byczenia się Ja właśnie wstawiłam babkę do piekarnika. W przygotowaniach pomagał Kuba więc trwało to trochę dłużej i jest większy bałagan ale wesoło A za rok jeszcze drugi urwis będzie pełzał pod nogami[emoji7] Przykro mi,że mąż musi być w pracy jutro!A jak przewijak?Podoba Ci się?Wesołych spokojnych świąt.
Buziaki!!!
asia333podlasie
Ja tez sie bycze nic nie gotowalam bo jade w gosci ale tez przez to mniej czuje na tazie swieta.
Zuza87
Asia ale ślicznie:* Ładny ten niebieski kolorek A materac był w zestawie?Ja muszę dokupić.U nas na przyszły miesiąc będzie malowanie pokoju chłopaków. Kuba odstąpi bratu komodę i przeniesie się do szafy,super bo nie ma miejsca na drugą
reklama
Zuza87
Ja wszystko musiałam przygotować bo spędzamy Święta sami. Dużo roboty a teraz w ciąży jestem częściej zmęczona i senna...
Podziel się: