reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Tylko balsam z Neutrogeny bo mam ogólnie bardzo suchą skórę od początku ciąży...Myślę Mimi że mam tyle luźnej skóry po pierwszej ciąży że już nic się "nie popruje"...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i mało przytylas.
Ja aż się boję wejść na wagę bo wogole się ostatnio nie hamuje :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Oj Mimi ja jestem teraz też przerażona...Ostatnio nie pilnuję diety:( Jem słodycze,ciągle jestem.zmęczona i nie chce mi się robić dwóch obiadów...A zaraz Święta...:(

No to ja mam tak samo... U mnie najgorzej że słodyczami. A codziennie mówię sobie ze od dziś nie jem już słodyczy :/ no i nie pilnuje por posiłków. Jem byle co i kiedy chce.... eh czas na poprawę bo znów będę miała wynik wagowy jak z synem.... A już na starcie jestem ciezsza ponad 10 kg niż wtedy.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

:( Ja przytylam tyle w pierwszej że aż wstyd...Masakra...
Dobranoc:*
Ja jeszcze oglądam "Prawo i porządek" i czekam aż pranie się skończy

Ja czekałam na męża az wróci z 2 zmiany :)

No ja dowalilam 26kg.... straszne.... A teraz nie idzie tego zrzucić. A przede wszystkim nie umiem się przestawić na zdrowe odżywianie.... :/

Co to za smuty na takim super watku haha ☺ u mnie tez nie ma nowych rozstepow najwiecej mi sie ich zrobilo jak swego czasu schudlam ale nie biore do glowy.
A mi dzis tak humor sie poprasil ze szok przedwczoraj w koncu dodzwonilam sie do tego goscia od lozeczka bo nie odbieral wczesniej telefonow i oczywiscie znow obiecywal ze w piatek wysle juz mu wogole nie wierzylam wczoraj zaden sms nie przyszedl z zadnej firmy kurierskiej tylko sie wkurzalam a dzis o 7.30 dzwonek do drzwi patrze jakas osobowka stoi a tu kurier to ja w takim szoku w pizamie ledwo przytomna i wogole ani noe dzwonil wczesniej ani nic i wszystko przyszlo ☺ i jeszcze dorzucil rozek juz z innej seri z kartka z przeprosinami za zwloke i ze to gratis a juz wczesniej w gratisie miala byc falbanka maskujaca wiec tak sie uszczesliwilam ze Wam mowie ☺
Jak wieczorem maz skreci to poskladam posciel i Wam zdjecie wysle ☺
Nie smucic mi sie tak ta waga i jedzeniem abyscie dobrze sie czuly. Nasze organizmy sa przyzwyczajone do pewnej dawki jedzenia to jak im go zabierzecie to moze mscic sie na nas np odrzucac ciaze tak mi gin mowila zeby noe przesadzac z tymi zmiqnami w ciazy ☺
Milego dnia wstawie zdjecie obrazka na sciane co tez byl w gratisie moze sluzyc za podiszeczke w wozku bo mieciutkie to.

reklama
Do góry